Cineplexx Beograd: Ove repertoarske sedmice vas očekuje pravi rolerkoster emocija uz filmove o legendama muzičke scene!

Autor:

Zabava

17.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najiščekivanijih domaćih filmova jeste „Nedelja" – film koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Cineplexx Beograd: Ove repertoarske sedmice vas očekuje pravi rolerkoster emocija uz filmove o legendama muzičke scene!

Foto: Foto Cineplexx

Ove repertoarske sedmice vas očekuje pravi rolerkoster emocija uz filmove o legendama muzičke scene.

Jedan od najiščekivanijih domaćih filmova jeste „Nedelja" – film koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

 
Film „Nedelja" će se na redovnom repertoaru Cineplexx bioskopa naći od 18. januara.

Još jedan film koji je pravo koncertno iskustvo „Queen Rock Montreal", snimljen je uživo u Montrealu novembra 1981. godine i sada dolazi na veliko platno Cineplexx Galerija bioskopa, sa remasterizovanim zvukom i kristalno jasnom slikom u jedinstvenom IMAX iskustvu.

Republika

Foto: Foto Cineplexx

 

Doživite rokenrol kraljevske porodice sa Fredijem Merkjurijem, Brajanom Mejem, Rodžerom Tejlorom i Džonom Dikonom dok izlaze na scenu, na istorijskom i uzbudljivom uživo izvođenom koncertu iz 1981. Jedan od najpoznatijih svetskih rok bendova izvodi nezaboravnu kolekciju svojih najvećih hitova uključujući „We Will Rock You", „Somebody To Love", „Under Pressure", „Bohemian Rhapsody", „Another One Bites the Dust" i „We Are The Champions".

Koncertni „Queen Rock Montreal" možete pogledati od 18. do 21. januara, u Cineplexx Galerija bioskopu.

Na repertoaru Cineplexx bioskopa će se naći i animirana istorijska drama „Seljani", koju takođe možete pogledati od 18. januara.

Seljanka Jagna je primorana da se uda za mnogo starijeg, bogatog farmera Maćija Borinu, uprkos njenoj ljubavi prema farmerovom sinu Anteku. Jagna postaje predmet zavisti i mržnje seljana, te mora da se bori kako bi sačuvala svoju nezavisnost.

Republika

Foto: Foto Cineplexx

 

Pored toga, u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop stiže i muzička drama „Zlo ne postoji".

Kao i generacije pre njih, i oni žive skromno, u skladu sa prirodom i ciklusima u njoj. Jednog dana stanovnici sela saznaju za plan sa se izgradi glemping blizu Takumijeve kuće koji bi stanovnicima grada ponudio udoban „beg" u prirodu. Kada dvojica predstavnika kompanije iz Tokija stignu u selo da bi održali sastanak, postaje jasno da će ta izgradnja negativo zagaditi lokalno izvorište vode i to izaziva nemire neđu lokalnim stanovništvom. Namere kompanije ugrožavaju ekološki balans mesta i način života lokalnog stanovništva i ostavljaju duboke posledice na Takumijv život.

Republika

Foto: Foto Cineplexx

 

Od naslova koji se već nalaze na redovnom repertoaru Cineplexx bioskopa preporučujemo film „Golubica: Čudesna priča", koji je kao i prethodno „Čudo", uzbudljiv film o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto.

Novi naslovi u Cineplexx bioskopima za period od 18. do 24. januara:

„Nedelja", drama – od 18. januara; Nedelja | Cineplexx RS
„Queen Rock Montreal", koncert – od 18. januara; Queen Rock Montreal in IMAX | Cineplexx RS
„Seljani", animirani, drama, istorijski – od 18. januara; Seljani | Cineplexx RS
„Zlo ne postoji", drama, muzički – od 18. januara; Zlo ne postoji | Cineplexx RS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading