ZORICU MARKOVIĆ POLIVALI VODOM: Umalo se srušila na sahrani prvog supruga, sin je ne ispušta iz ruku!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

31.01.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na sahrani Brace Zatezala, Zorici Marković se slošilo.

 

 

Danas je sahrana Brace Zatezala, bivšeg supruga popularne pevačice, Zorice Marković, koja je stigla na groblje u društvu sina Ilije, a oko nje su bili brojni prijatelji, koji su joj pružali podršku i utehu u ovim teškim trenucima.

Dijana Hrkalović je bila uz nju sve vreme, a pevačica je u više navrata ostala bez svesti, te su je u jednom momentu polivali vodom, ne bi li došla sebi. Nije mogla sama hodati, pa je sve vreme sina držala pod ruku, dok ju je prijateljica umivala vodom i pomagala joj da nastavi hodati. 

Neutešna pevačica je sve vreme bila na lekovima, ne bi li "preživela" jedan od najstresnijih momenata u životu, što je sigurno iznenadna smrt Brace, koji je bio njena najveća ljubav, što je i sama potvrdilla.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

Smrt Brace Zatatezala je ostavila dubok trag u životima njegovih najbližih, ali i šire javnosti koja ga je poznavala. Ostaje da se pamte lepi momenti iz njegovog života, kao i da se pruži podrška porodici Marković u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading