OGROMAN UDARAC ZA "ORLOVE": Srbija bez NBA zvezde na Olimpijskim igrama!

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Pešić mora da pronađe drugo rešenje.

OGROMAN UDARAC ZA "ORLOVE": Srbija bez NBA zvezde na Olimpijskim igrama!

Foto: Starsport

NBA je u svetu košarke poznata kao liga igrača, u kojoj su baš oni najveće zvezde, ali poslednjih godina sve više i treneri dobijaju takav status, nešto kao u Evropi.

Prema tome, slobodno se može reći da je čovek koji je šef stručnog štaba Toronto Reptorsa, Darko Rajaković, zvezda u NBA okvirima. Pogotovo je to postao posle burne konferencije za medije, kada je bio veoma besan na sudije.

Međutim, baš to što je postao glavni trener jedne ekipe, Rajakovića će onemogućiti da narednog leta bude deo stručnog štaba reprezentacije Srbije, koja će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Obaveze su mi takve da ću celo leto biti zauzet. Neću moći da se priključim, ali ako bilo kakvim savetom ili podrškom mogu pomoći, tu sam za naš savez - rekao je Rajaković u izjavi za "RTS" posle pobede Toronto Reptorsa nad Čikago Bulsima.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Darko Rajaković u opremi reprezentacije Srbije

Košarkaški svet je nedavno ostao bez Dejana Milojevića, koji je iznenada preminuo u Solt Lejk Sitiju, uoči utakmice Jute Džez i njegovih Golden Stejt Voriorsa, koja je potom i odložena.

Milojević je ostavio dubok trag, ne samo u košarci, nego u životima svih ljudi koje je upoznao. Uvek je svuda bio rado viđen i poštovan. Ogroman je gubitak za košarkašku javnost, ali najveći gubitak za njegovu porodicu i prijatelje i ljude koji su ga voleli - rekao je Rajaković o Milojeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading