VELIKI TREJD NA POMOLU: Bogdanović prelazi u drugi najbolji tim NBA lige?!

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan na izlaznim vratima Atlante.

VELIKI TREJD NA POMOLU: Bogdanović prelazi u drugi najbolji tim NBA lige?!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović mogao bi posle tri i po godine da napusti Atlanta Hokse.

Poznati NBA insajder Bret Sigel objavio je informaciju da trenutno drugi najbolji tim lige, Minesota Timbervulvs, želi Bogdana u svojim redovima.

"Vukovi" su trenutno lideri Zapadne konferencije sa učinkom 33-14, a u kompletnoj ligi bolji skor od njih imaju samo Boston Seltiksi.

Standings provided by Sofascore

U Mineapolisu smatraju da je pouzdani srpski šuter upravo ono što nedostaje ekipi da materijalizuje tu prvu poziciju na Zapadu, koju trenutno drži, te da dogura do velikog finala i časno se "pobije" za šampionski prsten.

Za sada nije poznato koga bi Timbervulvsi ponudili Hoksima u razmenu za Bogdanovića, ali se zna da bi prostor za Bogdanov ugovor pravili tako štobi se otarasili Kajla Andersona. Da li bi to bilo kroz ovaj trejd ili bi ga otpustili, zavisi i od raspoloženja Hoksa da imaju iskusnog asa u preostalom delu sezone.

Bogdanović trenutno igra svoju sedmu sezonu u NBA ligi i ima najveći poenterski prosek otkad je otišao "preko bare". Kapiten naše reprezentacije prosečno beleži 17,1 poen, 3,1 skok i 2,6 asistencija po utakmici, a uz to ima i sjajne 1,4 ukradene lopte po meču.

Pre nego što je na leto 2020. godine stigao u Atlantu, Bogdan je tri sezone nastupao za Sakramento Kingse, u kojima se predstavio navijačima u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading