MVP ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Više voli FUDBAL od košarke! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

30.01.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano priznanje prve zvezde Filadelfije Seventisiksersa.

MVP ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Više voli FUDBAL od košarke! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Iako je s namerom propustio poslednji meč protiv Denvera u Bol areni, kada se pojavio u civilu i navukao gnev mnogih pristalica obe ekipe koje su želele da vide okršaj s Nikolom Jokićem, Džoel Embid nastavlja da šokira poklonike NBA lige.

Najbolji igrač Filadelfije ponovo je iznenadio košarkaški svet, priznajući da mu je fudbal draži sport od "magične igre pod obručima"!

Tom prilikom je novopečeni reprezentativac SAD otkrio i zašto ga toliko privlači „najvažnija sporedna stvar na svetu“.

Foto: Tanjug

 

- Radije bih bio fudbaler nego košarkaš. Toliko ga volim. Fudbal je za mene kao da nema ničeg blizu većeg sporta na svetu, ništa slično. Sviđa mi se koncept tima. U košarci, ako imaš dva dobra igrača možeš da pobediš, ali u fudbalu, tim mora da bude na okupu - rekao je Embid u podkastu „Men In Blazers“.

Rođeni Kamerunac je zatim objasnio zbog čega mu je fudbal ispred košarke.

- To je bila moja prva ljubav. Da budem iskren, volim fudbal više od košarke. Ja sam zapravo veliki fan. Odrastao sam u Italiji. Od šeste do 14. godine igrao sam fudbal svaki dan. To je zapravo moj omiljeni sport. Možete videti da je fudbal imao mnogo veze sa tim koliko se razvijam. Bilo da je u pitanju rad nogu ili koordinacija oko-ruka, mislim da je fudbal odigrao ogromnu ulogu u tome što sam postao ono što sam sada - istakao je centar Seventisiksersa.

Kamerunski as je ove sezone već propustio 12 utakmica, od 45 koliko ih je Filadelfija odigrala, pa su šanse da odbrani MVP titulu svedene na minimum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading