ZORICA MARKOVIĆ ISPRATILA BIVŠEG SUPRUGA NA VEČNI POČINAK: Dirljiv govor na sahrani Brace Zatezala!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

31.01.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Bracu Zatezalo emotivnim govorom ispratili na večni počinak.

Nedeljko Braca Zatezalo, bivši suprug pevačice Zorice Marković, danas je ispraćen na večni počinak nakon što je preminuo 30. januara nakon kraće bolesti. Sahrana je održana na groblju Lešće, a okupljeni su se oprostili od Brace u dirljivom i emotivnom trenutku.

Na ispraćaju je prva stigla Zorica Marković, koja nije mogla da zadrži suze, pokazujući duboku tugu zbog gubitka. Uz nju, pojavili su se i reditelj Milan Karadžić, kompozitor Saša Milošević Mare, Žika Jakšić i drugi prijatelji i saradnici Brace Zatezala. Svi prisutni su se oprostili od Brace uz dirljive reči i sećanja na zajedničke trenutke.

Braca Zatezalo se bavio ugostiteljstvom i često je bio viđen u društvu poznatih ličnosti, sa kojima je sarađivao. Njegova prisutnost u društvu poznatih i uticajnih ljudi ukazuje na to da je ostavio trag i uticao na svoju okolinu na značajan način.

Iako su Zorica i Braca okončali brak, ostali su u jako dobrim odnosima, što je retkost u situacijama razvoda. Njih dvoje su zajedno odgajali sina Iliju, što svedoči o zrelosti i poštovanju koje su pokazali jedno prema drugom, uprkos završetku njihove emotivne veze.

Na samoj sahrani, uz dirljiv govor, prisutni su se prisećali Bracinih kvaliteta kao oca, prijatelja i muža, ističući njegovu važnost i uticaj na njihove živote.

Nakon saznanja o Bracinom preminuću, Zorica Marković je jedva smogla snage da se oglasi, potvrdivši tužnu vest i izražavajući duboku tugu zbog gubitka. Izjavila je da je Braca bio divan otac njenom sinu Iliji, naglašavajući tako njegovu važnost u njihovim životima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading