ZORICI MARKOVIĆ SE SLOŠILO NA SAHRANI PRVOG MUŽA! Pevačica izgubila svest, Dijana Hrkalović odmah priskočila u pomoć!

Autor:

Zabava

31.01.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na sahrani Brace Zatezala, Zorici Marković se slošilo.

ZORICI MARKOVIĆ SE SLOŠILO NA SAHRANI PRVOG MUŽA! Pevačica izgubila svest, Dijana Hrkalović odmah priskočila u pomoć!

Foto: ST/Dragan Kadić

Juče je javnost potresla vest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna vest je potvrđena iz porodice Marković, prenosi Grand.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

 

Danas je sahrana na groblju Lešće, a popularna pevačica se pojavila među prvima, noseći u rukama sveće, a na licu joj se videla tuga zbog iznenadne smrti prvog supruga, sa kojim je bila u dobrim odnosima, i nakon razvoda. Dijana Hrkalović je sve vreme bila uz nju, pokušavajući da je uteši, a pevačica je neprestano plakala na njenom ramenu.

U jednom momentu joj se slošilo, pa je izgubila svest, a prisutni su odmah priskočili u pomoć.

Zorica je sve vreme bila na lekovima, s obzirom da još uvek ne dolazi sebi zbog Bracine iznenadne smrti.

Na Zoričinom zvaničnom Instagram profilu i sada postoji slika koju je ona podelila sa njihovog venčanja, a koja se i dalje nalazi među njenim objavama na pomenutoj socijalnoh platformi. Ova slika svedoči o periodu njihovog zajedničkog života i ostaje kao deo sećanja na njihovu ljubavnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading