Andrija Milošević NIKAD EMOTIVNIJI: S 13 godina sam ostao SAM i počeo sebe da IZDRŽAVAM!

Autor:

Zabava

08.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je poznat u javnosti kao veliki šaljivdžija i neko ko svakodnevno zasmejava naciju svojim vicevima, ali malo ko zna da Andrija u sebi krije mnogo tuge, te da ga život nije mazio.

Andrija Milošević NIKAD EMOTIVNIJI: S 13 godina sam ostao SAM i počeo sebe da IZDRŽAVAM!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Andrija Milošević

Na putu do slave koju je stekao ulogama u televizijskim serijama, filmovima i pozorištu susretao se sa mnogim poteškoćama. Iz rodnog Nikšića veoma mlad se preselio u Podgoricu, gde je morao sasvim sam da se bori za život.

- Do 13. godine sam živeo sa roditeljima u Nikšiću, a onda sam otišao od kuće u Podgoricu da se školujem. Sa 16 godina sam počeo da zarađujem i sam sebe da izdržavam. Rano sam otišao od kuće i tek sad kad imam dete, verujte, nemam pojma kako su me moji roditelji tada pustili - ispričao je Andrija Milošević.

Glumac je u razgovoru za Republiku svojevremeno istakao da je žarko želeo da se školuje u Podgorici, ali da mu taj period nije bio nimalo lak.

Republika

Foto: Instagam printscreen

 

- Toliko sam hteo da odem i da učim školu u Podgorici, a kako su me pustili ne znam. Sad iz ove roditeljske perspektive moram da kažem da su moji majka i otac bili neverovatno liberalni. Pogotovo kad živiš u takvoj sredini, rat je bio devedesetih godina, i imao si svaki razlog da se brineš. Oni su me pustili da idem za svojim snovima i tek sada shvatam kakvi su bili. Sada bih voleo da mogu da im se zahvalim, ali nažalost to više nije moguće - rekao je Andrija.

Sada uživa sa svojim naslednikom Reljom, koji je dobio u braku sa koleginicom Sandrom Tomić i ističe da svojim najvećim uspehom u životu smatra upravo to što je postao otac.

- Verujte mi, biti roditelj je fantazija - istakao je Milošević, koji se proslavio ulogama u seriji "Mješoviti brak", "Pevaj brate", "Mamini sinovi", "Lako je Raletu" i drugim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading