SEKU ALEKSIĆ NAPALI ZBOG IZJAVE O BOŽIĆU: Pevačica izrevoltirala korisnike društvenih mreža!

Autor:

Zabava

08.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić izazvala je revolt pojedinih korisnika društvenih mreža!

SEKU ALEKSIĆ NAPALI ZBOG IZJAVE O BOŽIĆU: Pevačica izrevoltirala korisnike društvenih mreža!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić izazvala je pravu lavinu na "Iks" objavom na Božić, a sada se obratila i hejterima koji su je isprozivali zbog poruke koju je poslala na najradosniji hrišćanski praznik.

Foto: tviter seka aleksic

 

Naime, Seka Aleksić, koja je inače poznata po tome što svoje stavove i deli na društvenoj mreži "Iks", a tako je uradila i na Božić.

- Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na maks, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde! Tradicionalno?! - napisala je Seka.

Jedna korisnica ove društvene mreže ostavila je komentar ispod Sekine objave: "Licemerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina"

Foto: tviter seka aleksic

 

Seka je podelila ovaj komentar i obratila se korisnici.

 - Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gde se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobednica si! - odgovorila joj je pevačica.

Podsećamo pevačica Seka Aleksić je više puta isticala da joj je bilo mnogo teško odrastanje, zbog oca alkoholičara koji je maltretirao njenu majku, ali i zbog siromaštva u kom je živela.

Ipak, nekoliko godina pred očevu smrt Seka mu je oprostila sve, te ne krije koliko joj fali njegova figura. Njen otac je preminuo 6. januara 2017. godine na Badnji dan, a ona se sada povodom ovoga oglasila putem Instagrama.

Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim, i da sam za nešto kriva... Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvek! - napisala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading