"NA OČEVOJ SAHRANI NISAM PLAKAO, NISMO PRIČALI MNOGO" Andrija Milošević prvi put otkriva detalje o smrti roditelja!

Autor:

Zabava

10.02.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Milošević se prisetio pokojnog oca.

"NA OČEVOJ SAHRANI NISAM PLAKAO, NISMO PRIČALI MNOGO" Andrija Milošević prvi put otkriva detalje o smrti roditelja!

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Naš proslavljeni glumac Andrija Milošević poznat je po vanserijskom humoru. Međutim, on vrlo retko govori o svojoj intimi i prošlosti. 

O privatnim dešavanjima gotovo nikada ne priča i uvek izbegava odgovore, a sada se prisetio pokojnog oca, koji mu je bio veliki oslonac u životu. Podsetimo, Andrijin otac je iznenada preminuo, zbog čega je na njega ostavilo veliki trag. 

Foto: instagram.com/printscreen

Andrija Milošević Instagram

 

U kolikoj meri su roditelji, prvenstveno otac, uticali na građenje njegovog karaktera Andrija je ispričao u emisiji "Lavovske priče" koju vodi njegov kolega Nenad Jezdić, gde se prisetio i najbolnijeg momenta u životu. 

Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, iako je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: "Ne smeš uzeti slamku sa tuđe livade". To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran. Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca - rekao je glumac, a malo ko nije primetio da tuga za voljenim roditeljem i dalje i nakon osam godina ne jenjava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading