PROMENIO PLOČU? Bil Gejts ISKAZAO poštovanje Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

10.02.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Australijan opena obeležio je i ovaj detalj.

PROMENIO PLOČU? Bil Gejts ISKAZAO poštovanje Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Bil Gejts sa lepšom polovinom na meču Đokovića na Australijan openu

Novak Đoković odigrao je maestralno na Australijan openu.

Najbolji srpski teniser osvojio je turnir u Melburnu po deseti put, a pobedom u finalnom meču protiv Grka Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6) vratio se i na čelo ATP liste.

Upravo je na tribinama u Melburnu viđen i jedan od najbogatijih ljudi planete, Bil Gejts i to u društvu svoje nove devojke koju je javnosti pokazao na meču Đokovića i Cicipasa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bil Gejts sa lepšom polovinom na meču Đokovića na Australijan openu

 

Gejts se 2021. godine razveo od svoje dugogodišnje supruge Meilnde Frenč, a trenutno je u emotivnoj vezi sa Polom Hurd. Ona je mlađa od američkog biznismena sedam godina, a bila je udata sa izvršnog direktora Orakla Marka Hurda koji je preminuo 2019. godine.

Bil Gejts sa velikom pažnjom pratio je nedavno završen Australijan open, a bio je na mnogim mečevima koje je odigrao najbolji srpski teniser. I ne samo da je bio, već je i zdušno pratio sve njegove poene.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dok je protiv Amerikanca Tomija Pola Gejts verovatno navijao za svog sunarodnika, u finalnom meču Đokovića i Cicipasa nije poznato kome je bio naklonjen.

Na ovaj način Gejts je iskazao poštovanje Novaku Đokoviću jer je baš njegov meč odabrao kako bi planeti otkrio novu izabranicu. Znajući da je Bil Gejts jedan od najvećih zagovornika vakcine za koronavirus, a da je Nole mnogo trpeo zbog odbijanja da se vakciniše, možda je sada ploča promenjena i u budućnosti bude drugačije.

Što se tiče ljubavi, američki mediji navode da je veza Bila i Pole odavno poznata stvar, ali da se to sada, malo po malo, objavljuje i otvara ka svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading