BOLOVI SU SADA PODNOŠLJIVI! Dragan Jovanović progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori!

Autor:

Zabava

06.02.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragan Jovanović iskreno o svom zdravstvenom stanju!

BOLOVI SU SADA PODNOŠLJIVI! Dragan Jovanović progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori!

Foto: E/Stock

Poznati srpski glumac Dragan Gagi Jovanović (57) se 2018. godine povukao iz pozorišta zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom, a nije i slutio da će pauza trajati skoro pet godina.

Povremeno je igrao u filmovima i serijama kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali s obzirom na to da nije u stanju da sat i po - dva bude fizički aktivan na pozorišnu scenu se nije vraćao.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragan Gagi Jovanović

Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru - rekao je glumac i nastavio: 

Foto: youtube.com/Sputnjik Srbija

Dragan Gagi Jovanović

- Sam sam se pozvao pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana - zaključio je Gagi Jovanović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading