BOLEST BRUSA VILISA UZELA MAHA! Legendarni glumac u teškom zdravstvenom stanju, jedva govori i razume šta mu pričaju!

Autor:

Zabava

31.01.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac, koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu filma, Brus Vilis, oboleo je od teške bolesti, koja sve više i više uzima maha.

BOLEST BRUSA VILISA UZELA MAHA! Legendarni glumac u teškom zdravstvenom stanju, jedva govori i razume šta mu pričaju!

Foto: PrintscreenJutjub

Brus Vilis

Tragovi i posledice bolesti, vidljivi su na Brusu Vilisu, budući da izgleda izmoždeno, bledo i poprilično starije. U ovako teškim trnucima, podršku mu pruža supruga Ema Heming Vilis, kao i Vilisova prva supruga, popularna glumica Demi Mur.

Bolest koja je napala legendarnog glumca zove se afazija, a reč je o oboljenju koje direktno utiče na govorni aparat i motoričke sposobnosti poput pisanja. Sve ovo je primoralo glumca da nevoljno donese odluku da se povuče iz glumačkih voda, što je izrazito teško pralo njegovim fanovima i ljubiteljima holivudskih blokbastera.

Sa puno obzira Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vreme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, saosećanju i podršci - poručila je porodica Vilis u zajedničkoj izjavi, koju su objavili na svim društvenim mrežama.

 

 

Brus ne može mnogo da govori, a čini se i da ne shvata puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Ema tu da mu pomogne da komunicira. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brusa, ali to se događa retko i kratko. Osećaju da im on izmiče i to im slama srce - ispričao je izvor blizak porodici za američki "Radar Online".

Supruga Ema neretko na svojim društvenim mrežama podseća publiku o kinematografskim ostvarenjima Brus Vilisa. Krajem prošle godine objavila je njihov zajednički video na Instagramu i priznala koliku ljubav oseća prema glumcu. 

Bilo je to te zime, pre 15 godina sam se do ušiju zaljubila u Brusa. Ljubav mog života - napisala je poruku punu tuge i bola glumica i producentkinja, a podelila je i video na kom se ona i Brus drže za ruke što je mnoge posebno ganulo. Objavila je i stariju zajedničku fotografiju iz romantične šetnje po šumi na kojoj se takođe drže za ruke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

Ema je ranije, u jednom od retkih intervjua, priznala da je briga za porodicu njoj "uzela danak" jer nije imala vremena da se posveti sebi. Jednom prilikom je takođe na Instagramu progovorila o tome kako se teško nosi s tugom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading