OVE LEKOVE JE ŽENA SAŠI DROBILA U LIMUNADU KAKO BI ZANEMOĆAO?! Oca svoje dece sa ljubavnikom ZVERSKI iskasapila - ostavila ga divljim psima na GOZBU! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga je zajedno sa ljubavnikom (19) skovala pakleni plan...

OVE LEKOVE JE ŽENA SAŠI DROBILA U LIMUNADU KAKO BI ZANEMOĆAO?! Oca svoje dece sa ljubavnikom ZVERSKI iskasapila - ostavila ga divljim psima na GOZBU! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATV Printscreen

Zversko ubistvo se desilo u Doboju. A. K. (33), venčana supruga ubijenog Saše K, zajedno sa svojim ljubavnikom koji ima svega devetnaest godina, odvukla je muža u šumu nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja i zverski ubila.

Nesrećnog Sašu K. kako policija navodi su drogirali par dana, tako što su mu sipani lekovi u vodu ili limunadu. Krvnici su Sašu zatekli u krevetu i kako je Saša najverovatnije bio pod teškim sedativima nije pružao nikakav otpor. Tada su osumnjičeni započeli svoj krvavi pir.  Policija je navela da će će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija kako bi se utvrdilo kojilekovi su tačno korišćeni. 

"Sipali mu lekove u limunadu"

- Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da su dan, dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor - rekao je Radenković i dodao da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

Postoji mogućnost da su Sašu K. tajno dopingovali sedativima i hipnoticima. Kako se takvi lekovi lako rastvaraju u napicima, moguće je da su se zato ubice odlučile za ovakvu vrstu lekova. 

Foto: ATV Printscreen

Ubijeni Saša K.

Dejstvo hipnotika i sedativa

Hipnotici i sedativi imaju depresorno dejstvo na CNS, dovode do snižavanja budnosti i otuda imaju umirujući psihološki efekat. Ovi lekovi u većim dozama imaju hipnotičko (uspavljujuće), a u preterano velikim mogu imati i štetno dejstvo.Svako nekritično i dugotrajno uzimanje hipnotika nije preporučljivo zbog velike verovatnoće razvoja zavisnosti i komplikovanja problema.

Registrovani lekovi

  • Nitrazepam – CERSON (Belupo Hrvatska), NIPAM (Bosnalijek Bosna i Herzegovina),
  • Midazolam – FLORMIDAL (Galenika Srbija), DORMICUM (F.Hoffmann-La Roche Švajcarska), MIDAZOLAM TORREX (Torrex Chiesi Pharma Austrija),
  • Brotizolam – LENDORMIN (Boehringer Ingelheim Francuska), LENDORMIN (Boehringer Ingelheim Pharma Nemačka),
  • Zolpidem – SANVAL (Lek Farmacevtska Družba Slovenija), STILNOX (Sanofi Winthrop Industrie Francuska),
  • Valerijana – CEFASAN (Cefak Nemačka), PERSEN (Lek Farmacevtska Družba Slovenija), PERSEN FORTE (Lek Farmacevtska Družba Slovenija).

Kada je Sašina supruga ušla u porodičnu kuću zajedno sa ljubavnikom, tako onesposobljenog muškarca iz Doboja su vezali, stavili u prtljažnik automobila i odvezli u šumu kako bi ga dokrajčili. 

"Vezali ga pa ga bacili u prtljažnik" 

- Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se suma A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo - naveli su iz policije.

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Ubijeni Saša K.

Pripadnici policije su pronašli beživotno telo u šumi nedaleko od izletišta Preslica, Saša je uveliko bio mrtav, a oko njega se skupio čopor divljih pasa. 

- Negde oko 13.50 je stigla dojava građana da je u Preslici pronađeno telo NN muške osobe. Naši službenici su zatekli telo koje je bilo vezano - rečeno je u policiji i dodato da su lepljivom trakom bili pokriveni usta i oči.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading