UDALA SE ZA POLUBRATA: "Otišli smo u kolibu naših roditelja, legli u KADU, a ispod mehurića radili smo OVO", mama PODRŽALA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su smatrali da je ovo prava ljubav.

UDALA SE ZA POLUBRATA: "Otišli smo u kolibu naših roditelja, legli u KADU, a ispod mehurića radili smo OVO", mama PODRŽALA

Foto: instagram/samulieriksson

Devojka se zaljubila u svog polubrata sa kojim se i venčala, a onda su i okončali brak za manje od godinu dana. Ali iako su se razdvojili, Matilda Erikson (24) ne isključuje buduće pomirenje sa svojim polubratom Samulijem. Navodeći lične probleme kao razlog za njihov razlaz, Matilda kaže da su Samuli (28) i ona ostali dobri prijatelji i još uvek se redovno viđaju na porodičnim okupljanjima.

- Kada smo rekli roditeljima oboje su bili uznemireni zbog toga. Ali, mi ostajemo prijatelji i želimo samo najbolje jedno drugom. Bilo je veoma emotivno i traumatično raskinuti, ali se i dalje viđamo na porodičnim događajima i nismo isključili mogućnost da ponovo budemo zajedno u budućnosti - rekla je Matilda.

Par se prvi put sreo na proslavi 50. rođendana Matildine mame Tinje 2018. To je bio prvi put da je Matilda upoznala Juhu, tada 56-godišnjeg partnera njene mame, piše "San".

- Mama me je upoznala sa mojim polubratom Samulijem kada sam stigla na zabavu - rekla je Matilda.

- Zagrlila sam ga, onda smo počeli da ćaskamo za večerom i zaista smo kliknuli. Proveli smo ostatak noći plešući na plesnom podijumu zajedno. U to vreme sam bila u vezi, ali nekoliko meseci kasnije to se završilo. Nastavila sam da viđam Samulija na porodičnim okupljanjima nakon toga, uključujući i kada su se oni venčali sledeće godine. Onda sam u januaru 2021. bila sa svojim cimerom u našem stanu i listala društvene mreže kada sam videla fotografiju koju je Samuli upravo objavio. Poslala sam mu poruku i pozvala njega i njegovog prijatelja. Od tada pa nadalje, među njima je planula iskra. Nas četvoro smo počeli da provodimo mnogo vremena zajedno i dobro smo se slagali - rekla je Matilda.

- I što smo više vremena Samuli i ja provodili zajedno, sve je više rasla naša hemija. Što smo više pokušavali da se borimo protiv toga, osećanja jedno prema drugom su postajala sve jača. A onda smo jednog dana sišli u kolibu naših roditelja i zajedno ušli u hidromasažnu kadu i počeli da se držimo za ruke ispod mehurića. Kasnije smo se poljubili, i bilo je tako ispravno, ali tako pogrešno. Rekla sam mami i ona mi je rekla da sledim svoje srce.

Par je nakon toga počeo da živi zajedno, a onda su se u julu sledeće godine venčali.

- Mišljenja ljudi o našoj vezi bila su podeljena, ali smo odbili da dozvolimo da to stane na put. Oboje smo znali da ne možemo da živimo jedno bez drugog. Istražili smo da li je legalno udati se za polubrata i otkrili da jeste. Bili smo zajedno šest meseci kada smo se verili. Izabrali smo prsten u lokalnoj zlatari i venčanje je bilo rezervisano za jul 2022. Bio je to prelep dan venčanja. Sama sam napravila svoju čipkanu venčanicu i sama sam uradila sve ukrase. Mama i Juha su bili oduševljeni zbog nas, mama je rekla da je oduvek znala da ćemo završiti zajedno.

Ali, onda su nakon toga odlučili da se rastanu.

- Postojali su neki problemi među nama koje je trebalo rešiti. Tako smo odlučili da okončamo naš brak. Ali, mi smo i dalje dobri prijatelji. On mi pruža veliku podršku, i ja njemu, i želimo samo najbolje jedno drugom. Upravo sam započela novu vezu, ali nismo isključili da ćemo možda ponovo biti zajedno u budućnosti. Moramo samo da vidimo šta budućnost donosi. Do tada ćemo ostati dobri prijatelji - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading