UDATA SAM ZA MILIONERA I SLUŠAM OVA NAREĐENJA: Svaka SRPKINJA želi ovakav život, dok ne čuje šta MORA da radi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je listu "osnovnih pravila" kojih se mora pridržavati.

UDATA SAM ZA MILIONERA I SLUŠAM OVA NAREĐENJA: Svaka SRPKINJA želi ovakav život, dok ne čuje šta MORA da radi!

Foto: Instagram/ soudiofarabia

Brineta Soudi udata je za svog ljubavnika milionera Džamala, koji joj daje novac da finansira njen luksuzni način života. Par živi u centru luksuza, Dubaiju, ali ona tvrdi da biti u braku sa milionerom nije tako lak kao što mislite.

Objavom na društvenim mrežama, Soudi je otkrila pravila koja mora da poštuje - među kojima je da nikada ne psuje. I ne samo to, već je tvrdila da je "politika otvorenih veza" zabranjena i da ne podnosi "dramu i probleme".

- Postoji toliko stvari koje nikada ne bih uradila pred svojim mužem i to su važni primeri. Prvo, nikada ne bih mogla biti ono što jesam sa svojim mužem. Na kraju krajeva, on nije tvoja mama i nije tvoj najbolji prijatelj. Ne bi bilo fer da sam puna sebe u njegovoj blizini, jer je on veoma zauzet čovek. Nikada mu ne bih pravila dramu ili probleme, jer na kraju krajeva, ja sam njegova žena i tu sam da rešim te probleme - rekla je ona o svom životu.

Soudi je potom podelila svoja razmišljanja o psovkama.

- Nikada ne bih psovala pred svojim mužem jer sam na kraju krajeva otmena devojka. Nije smešno, to je nije kul, to jednostavno nije dobro. Nikada ne bih tako osramotila svog muža. Mislim da je psovanje veoma muževno i jednostavno sam naučena da to ne radim. Ono što smatram užasavajućim je "politika otvorenih veza". Nikada nisam razumela tu politiku. Odlazak u toalet je nešto što je veoma privatno i nešto što nikada ne bih uradila pred svojim mužem. Biti nepristojan ili prljav je jednostavno ne - ne.

Pored toga, Soudi je naglasila da se od nje očekuje da izgleda najbolje što može, piše "San".

- Uvek izgledam najbolje što mogu za svog muža. Mislim da mu je veoma važno da uvek izgledam 10 od 10. Uvek bih se pojavila obučena prikladno za njega.

TikTok snimak, koji je postavljen, očigledno je mnoge ostavio bez teksta jer je vrlo brzo prikupio neverovatnih 367.300 pregleda za samo pet dana.

Korisnici društvenih mreža ostali su potpuno zbunjeni njenim tvrdnjama, a mnogi su to izrazili u komentarima.

- Molim te, reci mi da se šališ.

- Vaš muž uvek treba da vam bude najbolji prijatelj! - bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading