19 BALONA ODLETELO KA DUŠAMA USNULIH ANĐELA: Na rođendanu ubijene Angeline bili i roditelji žrtava masakra monstruma iz Dubone!

Autor:

Hronika

02.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji žrtava u oba majska masakra su sada čvrsto vezani tugom i neprolaznim bolom i jedni druge najbolje razumeju.

19 BALONA ODLETELO KA DUŠAMA USNULIH ANĐELA: Na rođendanu ubijene Angeline bili i roditelji žrtava masakra monstruma iz Dubone!

Foto: Republika

 

 

Osam majki i osam očeva koji su izgubili svoju decu u masakru u Malom Orašju i Duboni su postavili vence cveća za devetoro ubijene dece i školskog čuvara kod mesta njihovog stradanja ispred škole„Vladislav Ribnikar“. 

Roditelje ubijenih u masakru Uroša Blažića su preksinoć dočekali roditelji ubijene dece u Beogradu i sestre školskog čuvara Dragana.

Republika

Foto: Republika

 

Svi zajedno su odali počast ubijenima u Beogradu zapalivši sveće na mestu zločina. 

Odatle su otišli do "Aleje anđela“ na Malom Tašmajdanu, gde je zasađeno deset japanskih trešanja za sve žrtve dečaka monstruma.

Razgovarali su o memorijalnom centru koji će biti u školi i planovima za njegovu realizaciju.

Iste večeri su otišli i do klizališta na Tašmajdanu gde je pododica Angeline Aćimović uz njene drugare napravila rodjendan sećanja. Čarobna devojčica je tog dana trebalo da napuni 15 godina. 

Republika

Foto: Republika

 

Deca su pored balona za Angelinu i njene " usnule" školske drugare i čika Dragana, pustila još devet balona za devet mladih ubijenih u dva sela kod Mladenovca i Smedereva.

Roditelji žrtava u oba majska masakra su sada čvrsto vezani tugom i neprolaznim bolom i jedni druge najbolje razumeju, a kroz njihove susrete uspomena na ubijenu decu još više se čuva od zaborava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading