JOVAN IZ MALOG ORAŠJA U ČAST BRATA I RANJENIH ISTRČAO 96 KM: "Ispunio sam želju svog brata" - stigao do manastira Tumane!

Autor:

Hronika

03.01.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je Jovan objavio na društvenim mrežama se vidi kako sa još jedim drugom stiže u dvorište manastira, krste se i u suzama se grle i slave uspeh koji su obećali svojim najmilijima.

JOVAN IZ MALOG ORAŠJA U ČAST BRATA I RANJENIH ISTRČAO 96 KM: "Ispunio sam želju svog brata" - stigao do manastira Tumane!

Foto: Printscreen/Prva TV

Jovan Mitrović, mlađi brat Petra Mitrovića iz Malog Orašja, ubijenog u masakru koji je 4. maja počinio Uroš B. (21) koji je tada u Orašju i Duboni ugasio devet mladih života, a 12 momaka i devojaka ranio, ispunio je želju svog brata i istrčao 96 kilometara od Malog Orašja do manastira Tumane kod Golupca.

- Osećam se dobro, emotivno zbog svega. Drago mi je da sam to uradio, da sam uspeo. Do sada smo skupili oko četiri i po miliona dinara i sve što dalje bude sakupljeno ići će svakako porodicama ranjenih u Malom Orašju - rekao je Jovan u jutarnjem programu Prve TV.

 

 

Prema njegovim rečima, iako mu je bilo teško pred kraj, izgurao je zbog svih zbog kojih je i krenuo da trči.

- Prvih 50 kilometara mi nije bilo teško, ali drugih 46 je već bilo drugačije, između 80 i 90 kilometara sam osećao pritisak, ali sam to izgurao - rekao je Jovan.

Na snimnku koji je Jovan objavio na društvenim mrežama se vidi kako sa još jedim drugom stiže u dvorište manastira, kste se i u suzama se grle i slave uspeh koji su obećali svojim najmilijima.

- Svi su jako ponosni na njih i nadamo se da ćemo skupiti novac za porodice i potruditi se da da ovaj svet učinimo boljim mestom kao što bi to uradili naši drugovi da su sa nama - reko je jedan od prijatelja koji je pratio Jovanovu trku.

Jovanov podvig požete podržati tako što čete, u okviru svojih mogućnosti, donirati novac za oporavak teško ranjenih u Malom Orašju i njihovim porodicama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading