JOVAN MITROVIĆ IZ MALOG ORAŠJA: "Ostvariću želju svog brata i ujedno pomoći osobama ranjenim u masakru“

Autor:

Hronika

18.12.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Mitrović, brat Petra i Marka Mitrovića koji su nastradali u masakru u Malom Orašju poziva sve koji su u mogućnosti novčano pomoći oporavak teško ranjenih.

JOVAN MITROVIĆ IZ MALOG ORAŠJA: "Ostvariću želju svog brata i ujedno pomoći osobama ranjenim u masakru“

Foto: privatna ahriva

Ja sam Jovan Mitrović, brat Petra i Marka Mitrovića, nastradalih u Malom Orašju, 4. maja.

Moj brat Petar je u životu imao mnogo planova i želja. Za njegovih 25 godina života, to je bilo malo, koliko je planirao: da je poživeo i dva puta toliko, ne bi stigao sve da ih ostvari. Razlog zašto vam se sada obraćam je vezan za ostvarenje jedne od tih želja - rekao je Jovan Mitrović za Javniservis.net

Jedna od Pecinih želja bila je da iz našeg sela Malo Orašje krene put Manastira Tumane gde bi stigao na pričest. Pričao je o tome dugo, sigurno par meseci. Nije mu se dalo da krene. Iz dana u dan je spremao opremu za to hodočašće: ranac za planinarenje, šator za prenoćište i drugo. 

Osećam potrebu da to uradim za njega, da barem njegove želje oživimo na neki način, jer je meni i mojoj porodici to veoma važno. Sve porodice koje su izgubile sinove, ćerke, braću i sestre, prijatelje, traže načine utehe u njihovim željama koje su imali, a nisu ostvarili, i rade na tome da ih ispune. Kroz ostvarivanje tih želja, traje, ne samo sećanje na njih, već i trajno prisustvo njihovog duha, njihovih ambicija, njihove dobrote i ljubavi.

Pored toga što ću istrčati do manastira Tumane zbog mog brata Pece, verujem da bi njemu bilo još draže da to uradim u humane svrhe za mlade koji su teško ranjeni u masakru, 4. maja.

U petak 29. decembra, 2023. godine ću trčati iz Malog Orašja ka manastiru Tumane. Ovim putem, sve Vas pozivam da donirate koliko ste u mogućnosti i podržite neostvarenu Pecinu želju time što ćete, u okviru svojih mogućnosti, novčano pomoći oporavak teško ranjenih u Malom Orašju.
 

Podaci za uplatu: Jovan Mitrović

Tekući Račun: 160-6000000847092-76

Svrha uplate: Pomoć ranjenima u Malom Orašju

Akcija prikupljanja pomoći traje do 31.12.2023. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading