MILOŠ JE JEDAN OD PREŽIVELIH U MASAKRU U MLADENOVCU: Oglasila se doktorka i otkrila u kakvom je stanju povređeni mladić!

Autor:

Hronika

15.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Jovanović (23) iz Malog Orašja, jedan je od preživelih, teško ranjenih mladića u masakru.

MILOŠ JE JEDAN OD PREŽIVELIH U MASAKRU U MLADENOVCU: Oglasila se doktorka i otkrila u kakvom je stanju povređeni mladić!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Uroš Blažić (20) je 4. maja u večernjim satima započeo svoj krvavi pohod. On je otišao do igrališta u Malom Orašju, ubio šestoro ljudi, a zatim je nastavio ka selu Dubona. U narednom selu je ubio troje ljudi, a ukupno je ranio 14.

Miloš Jovanović (23) iz Malog Orašja, jedan je od preživelih, teško ranjenih mladića u masakru, 4. maja ove strašne godine, koja polako odbrojava svoje poslednje dane.

O povredama, kao i zdravstvenom stanju nesrećnog mladića koji je pukom srećom preživeo rafalnu paljbu od strane Uroša Blažića, oglasila se doktorka Slavica Plavšić na svojoj društvenoj mreži X.

- Dragi moji, pretpostavljam da su mnogi kao i ja zainteresovan i zabrinuti šta se dešava sa decom koja su ranjena u masakru u Malom Orašju i Duboni - započela je objavu specijalista za plućne bolesti Slavica Plavšić, pa potom nastavila:

- Miloš Jovanović (22) Malo Orašje - teška povreda zgloba kolena. Prošle sedmice je ponovo operisan u Kliničkom centru Beograd. Tada je konačno skinut metalni fiksitor koji mu je bio jako nezgodan za nošenje i funkcionisanje. Na kontrolnom pregledu mu je rečeno da rana dobro zarasta. Ostavljena mu je mogućnost da "bira" da li će sam kupiti drugi, komforniji fiksator koji se zove Ortoza, ili da mu ponovo postave metalni. Milan je, da podsetim pekarski radnik čija se višečlana porodica bavi poljoprivredom, a jedini stalni prihodi su oko 50.000 koliko iznosi 65% plate koju on prima.

Miloš je radnik pekare u Smederevu, u kojoj radi i povređeni Nemanja Ilić iz Orašja, koji, takođe, ima veoma tešku povredu noge i koji je i dalje uglavnom vezan za krevet.

Milošu je kobne noći, u bolnici u Smederevu, urađena operacija kolena i posle dve nedelje, pušten je na kućno lečenje, da zaraste rana i da se oporavi. Posle toga je dobio rehabilitaciju u Ribarskoj banji. Međutim, posle izvesnog vremena funkcija kolena se pogoršala, počelo je da kleca i nije bilo stabilno. Zbog toga je, pre nekoliko dana, urađena ponovna operacija u Kliničkom centru Srbije, gde se Miloš i sada nalazi. Postupak će otprilike biti isti. Oporavak kod kuće, čekanje da rana zaraste, pa ponovo rehabilitacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading