"NEKO TE GLEDA SA NEBA I ŽELI DA SI SREĆAN": Sestra Dalibora Todorovića ubijenog u masakru u Mladenovcu napisala potresnu pesmu i posvetila mu je!

Autor:

Hronika

12.01.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O svom bratu govori kao o posebnoj osobi, vrednom, emotivnom, poslušnom i prelepom momku.

"NEKO TE GLEDA SA NEBA I ŽELI DA SI SREĆAN": Sestra Dalibora Todorovića ubijenog u masakru u Mladenovcu napisala potresnu pesmu i posvetila mu je!

Foto: Facebook

Suzana Ranković, sestra tragično nastradalog Dalibora Todorovića, pronalazi način da oda počast svom bratu kroz pesme i poruke koje mu upućuje. Ona se trudi da očuva sećanje na svog brata, deljenjem fotografija i pisanjem emotivnih stihova.

Kroz svoje pesme, Suzana iskazuje tugu zbog gubitka ne samo svog brata, već i svih mladih života koji su u toj masovnoj pucnjavi izgubili svoje živote. Njena poruka bratu odzvanja sa emocijom i ljubavlju, prenoseći osećaj da je on i dalje prisutan u njenom životu.

Jednu od Suzaninih poruka koje je uputila bratu kog je izgubila prenosimo u celosti:

- Neko te gleda sa neba i želi da si srećan.

Neko te gleda sa neba i boli ga što fizički nije sa tobom, ali tu je.

Kao da jeste.

Neko želi da se danas iskreno nasmeješ,

da sutra sa mirom u duši doručkuješ.

Da ne plačeš.

Da te ne boli.

Neko te gleda sa neba i ponosan je na to što jesi.

Čuvaj se.

"Noću, kad gledaš u nebo, i ti meni namigni.

Neka to bude tajna.

Uprkos danima sivim, kad vidiš neku kometu, da nebo zarumeni, upamti:

To ja još uvek šašav letim i živim.

Republika

Foto: Facebook

 

Suzana često deli fotografije svog brata, obraća mu se, piše mu pesme i trudi se da niko ne zaboravi kakav je bio.

Na taj način oseti da mu je bliže. Iako mora da nastavi sa životom, nikada neće preboleti to što je izgubila mlađeg brata, a naročito način na koji ga je izgubila.

Moj brat, moj Dača, moja ostvarena želja kao sestre da ima brata... Sreća, radost i ljubav trajala je nepunih 25 godina, samo toliko! Dača je rođen 1. jula 1998. godine. Bio je to naš najsrećniji dan, najlepši mesec, sve dok nije došao 4. maj, kada je jedan monstrum uzeo sve ono što smo imali i sve što dolazi, sve ono lepo što je zajedno trebalo da proživimo. Taj datum je za mene sada crvene boje, podseća na krv koja se te noći razlila - rekla je ranije za medije Daliborova sestra.

Republika

Foto: Facebook

 

O svom bratu govori kao o posebnoj osobi, vrednom, emotivnom, poslušnom i prelepom momku. Opisuje ga kao mladića punog pozitivne energije, koji je uvek bio nasmejan i mio, veseo, ljubazan i pun poštovanja prema drugima.

- Bio je pun planova za budućnost, sin za primer. Naši roditelji su bili ponosni na njega, bio je njihova svetla tačka i njihova budućnost, njihova jutarnja radost i večernja sreća. Naučili su ga da bude takav kakav je bio i ja sam bila srećna što ga imam i što je on takav, a moj. Dača je radio u Elektrodistribuciji u Mladenovcu, bio je vredan i poslušan radnik koji se mnogo zalagao kako bi dobio taj posao, a sada na tom radnom mestu radi neko drugi - dodala je.

Porodicu boli i što Uroš Blažić za masovno ubistvo, zbog svojih godina, može da bude osuđen na maksimalno 20 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading