MANEKENKA ZADIGLA HALJINU, PA SEVNULO I ŠTO SME I ŠTO NE SME: Sad je jasno zašto muškarci balave za njom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emili Ratajkovski poznata je po ovakvim fotografijama.

MANEKENKA ZADIGLA HALJINU, PA SEVNULO I ŠTO SME I ŠTO NE SME: Sad je jasno zašto muškarci balave za njom (FOTO)

Foto: Instagram/emrata

Emili

Manekenka Emili Ratajkovski često obraduje svoje fanove fotografijama koje su provokativne. Takve slike ona deli na društvenim mrežama, a retko koja prošla je bez reakcija kako njenih fanova tako i hejtera.

Iako je svojevremeno sanjala o karijeri glumice, sudbina je odvela na potpuno drugačiji put. Njena savršena simetrija lica i retko atraktivne prirodne obline usmerile su je ka svetu modelinga, gde je munjevitom brzinom postigla zapanjujući uspeh.

Ovoga puta, manekenka je pokazala malo više po čemu je inače poznata. U kratkoj haljinici, pozirala je na pesku na plaži. Podigla je leopard spavaćicu i pokazala butinu, ali i ono što ne bi "smelo" da se vidi. Crna čipka zaokružila je priču i dala senzualan izgled ovoj haljinici. Ona je pozirala sa pićem u ruci, dok su joj u komentarima čestitali Novu godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Iznenađujuće je koliko je bila izložena kritikama zbog prevelike prisutnosti nagih fotografija na svom Instagram profilu. Međutim, uprkos negativnim komentarima, ona je ostala čvrsto rešena da stoji iza svog rada. Ovoga puta, galerija fotografija, takođe provokativna, nije bila toliko izložena kritikama ljudi. Pisali su joj lepe komentare ispod fotografija.

 

"Lepa ti je ogrlica", "Srećna ti Nova godina", "Prelepa kao i uvek", "Omiljena devojka", poručili su joj u objavi.

Da li vam se dopada fotografija koju je podelila?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading