SVI PRIČAJU O TRUDNOĆI JOVANE JEREMIĆ, A EVO KAKO ONA IZGLEDA OVOG JUTRA: Uživo u programu pokazala BUJNE GRUDI, a tek OVAJ detalj da vidite!

Autor:

Zabava

02.02.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić razbudila maštu!

SVI PRIČAJU O TRUDNOĆI JOVANE JEREMIĆ, A EVO KAKO ONA IZGLEDA OVOG JUTRA: Uživo u programu pokazala BUJNE GRUDI, a tek OVAJ detalj da vidite!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jutarnji program koji vodi Jovana Jeremić svakog petka i vikenda privlači veliku pažnju javnosti. Njen trud da se istakne kako temama kojima se bavi, tako i svojim stajlingom, izaziva različite reakcije kod publike. Ovog jutra, poseban fokus je bio na njenom izboru autfita, koji je bio mini haljina sive boje sa dubokim dekolteom, uparena sa visokim štiklama. Ovaj izbor je istakao njene vitke noge i bujne grudi, privlačeći pažnju svih prisutnih.

Ovaj izbor stila nije prošao neprimećeno, te su se javile različite reakcije javnosti. Mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje koje je Jovana pokazala noseći ovakav autfit, dok su se drugi osvrnuli na to da je takav izbor neprimeren za jutarnji program. Iako su mišljenja podeljena, jedno je sigurno - Jovana je uspela da privuče pažnju javnosti i pokrene razgovor o svom stilu.

 

Jovana Jeremić je poznata po tome što se ne libi da eksperimentiše sa svojim stajlingom. Kroz godine vođenja različitih televizijskih programa, Jovana je pokazala raznolikost u svojim odevnim kombinacijama. Od elegantnih haljina do smelih komada koji ističu njenu figuru, Jovana konstantno iznenađuje javnost svojim izborom stila.


Inače, dosta se spekulisalo o novoj trudnoći Jovane Jeremić, a evo šta je astrolog rekao o prinovi sa Draganom Stankovićem, novim dečkom:

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

 

Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - priča izvor blizak voditeljki Pinka za Telegraf.


Jovana Jeremić, voditeljka koja izaziva pažnju svojim radom i stilom, nastavlja da bude tema interesovanja javnosti. Njen izbor stila i autfita i dalje će ostati predmet razgovora, dok ona nastavlja da se ističe svojom autentičnošću i samopouzdanjem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goran

02.02.2024 12:04

Sramota bre, polugola vodi emisiju o ozbiljnim životnim temama, sa gostima, koje ovakvim načinom oblačenja, sigurno, niti postuje, niti uvazava. Medjutim, ne razumem ni goste koji prihvataju da joj dodju u emisiju. Svako normalan bi se osećao neugodno. Ovoliko nepristojnosti i nekulture na jednoj tv nije vidjeno nigde na svetu osim kod nas.

Sofija

03.02.2024 21:09

Da li cita ove komentare neko od koga ona zavisi,ko moze da utice ,da popravi,ovo ludilo ne staje!

Sofija

03.02.2024 21:12

Kakav je voditelj sa ne pravilnim i ne cistim izgovorom,ne primerenim oblacenjem i ponasanjem.Cirkus,ne program!