IGOR JOJ JE SPREMIO IZNENAĐENJE ZBOG KOG JE BILA NA IVICI SUZA: Kada je shvatila o čemu se radi oblio je znoj od BLAMA! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomešala je poklon i reakcijom je naljutila hiljade ljudi.

IGOR JOJ JE SPREMIO IZNENAĐENJE ZBOG KOG JE BILA NA IVICI SUZA: Kada je shvatila o čemu se radi oblio je znoj od BLAMA! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/theeuropeankid

Jedan TikTok profil pokazuje kako žive influenseri koji imaju mnogo novca. Luksuz, avion, skupa garderoba, putovanja sve to je deo svakodnevnice kroz koju oni prolaze. "European kid" je TikTok profil koji ima više od milion pratilaca. Taj profil prikazuje dešavanja i svakodnevnicu jednog popularnog para. Njihovi video snimci izuzetno su viralni, a jedan je privukao posebnu pažnju.

Momak po imenu Igor odlučio je da iznenadi svoju devojku vožnjom avionom ne sluteći da će doći do zabune. Stavio joj je povez preko očiju dok je ushićena brineta nestrpljivo čekala da sazna o čemu se radi. Kada joj se skinuo povez videla je avion i shvatila da je to poklon za nju. Vrišteći je govorila "Kupio si mi avion, o Bože kupio si mi avion!", dok je momak zbunjeno gledao. Nakon toga, ona mu je skočila u zagrljaj u znak zahvalnosti.

Foto: TikTok/theeuropeankid

Devojka pomislila da joj je dečko kupio avion, pa mu skočila u zagrljaj

Zbog njene reakcije dečko je ubrzo shvatio da joj mora reći istinu. Kada je shvatila da je samo platio avion, odnosno da to nije njihovo niti njeno, devojka je ljutitim i ubrzanim hodom ušla u ovo prevozno sredstvo. Momak je ostao bez reči i krenuo je samo za njom.

Video je postao viralan, a mnogobrojni korisnici pomenute društvene mreže dali su svoj sud:

"Da li je ovo stvarno tačno? Molim vas recite mi da je šala!", "Kupi joj metlu", "Ako ovo nije namešteno beži od nje", "Kakva bahata devojka", "Koliko je ovo strašno, šta je sa devojkama danas?", "Hitno ti treba nova devojka", "Ovo je i tužno, ali i smešno".

@theeuropeankid

Do you feel bad for her 😳? ♬ original sound - European kid

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading