SARA RONI SUZE NA SVADBI ZBOG GOVORA KUMA NJENOG MUŽA: "Imao odnos u HITNOJ POMOĆI, eksperiment 865 i prljave radnje u autu"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša mu je pričinila zadovoljstvo u kolima.

SARA RONI SUZE NA SVADBI ZBOG GOVORA KUMA NJENOG MUŽA: "Imao odnos u HITNOJ POMOĆI, eksperiment 865 i prljave radnje u autu"

Foto: tiktok/mafs

Gledaoci australijske verzije popularne emisije "Brak na prvi pogled" ostali su zapanjeni nakon nedavnog venčanja između Sare i Tima, ali ne zbog same ceremonije već zbog neobičnog govora koji je održao mladoženjin kum.

Uobičajeno je da kumovi na venčanjima izraze podršku i ljubav prema mladencima, ali Ben, mladoženjin najbolji prijatelj, odlučio je da napravi potpuni zaokret. Umesto dirljivih trenutaka, Ben je odlučio da iznese ne tako lepu prošlost mladoženje, nazivajući brak "eksperimentom broj 865" i otkrivajući detalje iz mladoženjinog privatnog života, uključujući i intimne trenutke s drugim partnerkama.

Između ostalog, kum je ispričao kako je partnerka zadovoljvala Tima u toku vožnje, kao i da je jedan eksperiment podrazumevao da ima intimne odnose u Hitnoj pomoći nakon nesreće.

Foto: tiktok/mafs

Sara plače zbog onoga što je čula o suprugu

Sarina drugarica je izjavila da su Benovi komentari o mladoženjinim intimnim podvizima tokom vožnje bili odvratni, a sam kum je čak spomenuo i mladu na način koji je izazvao zgražavanje među prisutnima.

Potom je kum ispričao priču i o Sari. Ispričao je kako je mladoženja četiri dana staro "užeglo" pile. Zatim je poručio mladi da se "može utešiti činjenicom" da će joj Tim pružiti zadovoljstvo, "bila užegla ili ne".

Ovo neobično izlaganje dogodilo se u rijaliti emisiji pred kamerama, ali je posebno šokantno što su među gostima bili članovi porodice mladenaca, što je dodatno pojačalo neprijatnost celokupne situacije, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading