SANJA OTKRILA SRPKINJAMA KAKO JE SHVATILA DA JE MUŽ VARA: Čim je uzela ovo u ruke, tražila je PAPIRE ZA RAZVOD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo i više nego jasno.

SANJA OTKRILA SRPKINJAMA KAKO JE SHVATILA DA JE MUŽ VARA: Čim je uzela ovo u ruke, tražila je PAPIRE ZA RAZVOD!

Foto: shutterstock

Sanja iz Beograda podelila je svoje iskustvo i otkrila je sve detalje preljube koju je učinio njen suprug. Njih dvoje imali su striktna pravila oko provere telefona i računara, ali kada je jednom prekršeno to pravilo, onda je otkrila i šokantnu istinu.


Pravila provere telefona i računara

Sanja je otkrila da su njen muž i ona imali dogovor o proveri telefona i računara jedno drugog, ali uz određene uslove. Prvi uslov bio je da se mora tražiti dozvola pre nego što se uzme telefon, dok je drugi uslov bio da se ne čitaju razgovori sa najboljim prijateljima.

Kako je brak postajao sve manje ispunjen emocijama, Sanja je postala sumnjičava u vernost svog supruga. Nakon što joj je prijateljica skrenula pažnju na moguću prevaru, Sanja je odlučila da prekrši drugo pravilo i proveri poruke svog supruga.

Foto: Shutterstock

Emocije su se ugasile zbog čega je Sanja ubrzo počela da veruuje da je muž vara


Umesto da traži dokaz za prevaru, Sanja je odlučila da smisli drugačiji plan. Kada je uzela suprugov telefon, otkrila je poruke u grupnom četu sa njegovim prijateljima. Odgovori koje je dobila bili su šokantni i jasno su ukazali na to da se prevara dogodila.

Odluka o kraju braka

Nakon saznanja istine, Sanja je odlučila da prekine brak. Iako ju je bolelo saznanje da je čovek sa kojim je planirala budućnost vara, nije se kajala zbog odluke da otkrije istinu.

Sanjino iskustvo jasno pokazuje koliko je važno graditi poverenje u braku, ali i kako se ponekad moramo suočiti sa bolnom istinom radi sopstvenog mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading