"MILICU DEČKO KORISTI ZBOG PARA"! Ona ga finansira, a evo kakve taktike ima da bi se probio u svetu poznatih! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji pevačice su prvi "namirisali" da tu nešto smrdi!

"MILICU DEČKO KORISTI ZBOG PARA"! Ona ga finansira, a evo kakve taktike ima da bi se probio u svetu poznatih! (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Novi dečko pevačice Milice Todorović Lazar Granić, nedavno se pojavio sa folkerkom na jednom prestoničkom događaju, a kako smo saznali, meta su mu i pre Milice bile poznate dame sa estrade, a sve kako bi se progurao u svet džet-seta!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Milica i Lazar

 

Kako nam je upućen izvor blizak pevačici ispričao, on Milicu koristi samo zbog novca, te mu ona sve finansira, od markirane garderobe, do provoda po prestonici.

- Milica se super slaže sa Lazarom, ali mnogi vide da tu neštu "smrdi". Milica mu sve finansira, to su primetili bliski ljudi sa kojima ga je do danas upoznala. Od starta je to bilo čudno. Daje mu pare za izlaske, kad spava kod nje maltene samo provlači kartice, a kad su bili u kupovini pazarila mu je samo markiranu garderbu - otkriva nam izvor i dalje dodaje:

- Istina je da niko ne zna čime se Lazar godinama bavi. Predstavlja se kao maneken, ali je ustvari istina takva da je najviše nalazio devojke mahom imućne da ga maltene izdržavaju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

 

Podsećamo, Granić je bio predmet interesovanja javnosti i zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom. Naime, Granić je izrazio želju da se oproba u rijaliti formatu te se čak prijavio za učešće u "Zadruzi 2". Iako nije postao takmičar, pregovori su bili u toku. Tada je otkriveno da je Luna Đogani, pobednica te sezone, bila Lazarova "žena iz snova", te da je bio uveren da će privući Luninu pažnju svojim izgledom i šarmom. 

Pre je maštao o Zadruzi, zbog Lune Đogani, ali podjednako bi želeo da se pojavi u Eliti, jer je to trenutno najgledaniji rijaliti na našim prostorima:

- "Tačno ne bira sredstva da bude u centru medijske pažnje,", "Ovaj hoće sad u Elitu", "Prvo Zadruga i Luna, sad veza sa Milicom... Već ga vidim u Eliti", "Tačno se vidi da je sve zbog popularnosti. Sa Milicom je samo zbog para!"... - samo su neki od komentara koji su vezani za Lazara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading