MILICA TODOROVIĆ HITNO SE OGLASILA: Ovo je ISTINA o vezi sa ZGODNIM FRAJEROM!

Autor:

Zabava

06.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović otkrila istinu o novom dečku!

MILICA TODOROVIĆ HITNO SE OGLASILA: Ovo je ISTINA o vezi sa ZGODNIM FRAJEROM!

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Poznata srpska pevačica Milica Todorović ponovo je tema broj jedan u domaćim medijima, ovoga puta zbog svoje nove ljubavne veze. Nakon što su je paparaci uhvatili sa izvesnim Lazarom Granićem, bivšim manekenom, pevačica je konačno potvrdila novinarska nagađanja i otkrila javnosti da je u vezi sa njim.

 

- Istina je da smo Lazar i ja zajedno - kratko je rekla Milica za Blic. 

Milica Todorović nije strana turbulentnim ljubavnim vezama, a njen poslednji poznati partner bio je glumac Petar Strugar. Ipak, malo ko zna da je Miličina prva ljubav zapravo bila Nenad Jovanović, sa kojim je bila u emotivnoj vezi još od svojih mlađih dana. Njih dvoje su čak zajedno nastupali u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".
 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

 

Iako je Milica sada u centru pažnje zbog svoje veze, malo toga se zna o njenom novom partneru. Lazar Granić, bivši maneken, privukao je pažnju javnosti svojom pojavom pored poznate pevačice. Detalji o njegovom životu i karijeri još uvek su nepoznati javnosti, ali je očigledno da je uspeo da osvoji srce popularne pevačice.

Milica Todorović i Lazar Granić su definitivno postali glavna tema razgovora u domaćim medijima. Dok javnost nestrpljivo očekuje nove detalje o njihovoj vezi, ostaje nam da vidimo šta budućnost nosi za ovaj novi ljubavni par.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

06.02.2024 23:36

Sta ce ti maneken Milice duso nadji sebi muskarca bre pravoga,ovaj ko svila...

Lana

07.02.2024 12:34

@Zoran - Nema veze da li je covek svilen, nego ima lu sta u glavi? Da li je ucio skole? Nesto zavrsio? Kad odu u Rim da zna da je odvede u setnju Via Apia Antikom, da u Vatikanskim muzejima zna da joj kaze ko je naslikao Sikstinsku kapelu, da vidi Kastelo Andjelo i Koloseum. Izes coveka koji je ziveo a da nije ziveo. I primati znaju da jedu, piju, zabavljaju se i vesele, spavaju i razmnozavaju se. Covek treba da se odmakne od toga.