TEK JE IMENOVAN, A VEĆ GA PLJUJU! Poznati crnogorski trener udario na Prosinečkog: Ne vidim PREPORUKE, bilo je BOLJIH OPCIJA!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da je došao kao igrač bio bih oduševljen".

TEK JE IMENOVAN, A VEĆ GA PLJUJU! Poznati crnogorski trener udario na Prosinečkog: Ne vidim PREPORUKE, bilo je BOLJIH OPCIJA!

Foto: Profimedia

Fudbalski savez Crne Gore nedavno je obznanio i obradovao svoje navijače odlukom da selektorku palicu "Hrabrih Sokolova" poveri legendarnom Robertu Prosinečkom. Na promociji Veliko Žutog Podgorici bilo je svečano, a tamošnja javnost entuzijastična zbog činjenice da jedno tako fudbalsko ime preuzme njihov nacionalni tim.

Sve se odvijalo u prisustvo takođe legendarnog fudbalera s ovih naših prostora - Dejana Savićevića, koji obavlja funkciju predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

Ipak, imao i onih koji nisu preterano oduševljeni i zaneseni imenovanjem Roberta Prosinečkog. Jedan od njih je i harizmatični Brano Milačić, dugogodišnji trener podgoričke Budućnosti i drugih crnogorskih klubova. On važi za čoveka koji nema dlake na jeziku, a njegove izjave ponekad poprimaju obrise crnog humora i satire, pa je navijačima iz okruženja upravo zbog toga upečatljiv.

Milačić se povodom angažmana Robeta Prosinečkog oglasio se na svom Fejsbuk profilu.

- Da je Prosinečki nekada došao u Crnu Goru kao igrač bio bih oduševljen. Ne vidim te trenerske preporuke koje ga sada dovede do selektorske fotelje - napisao je Milačić.

Potom je dodao i malo podrške slavnog Robiju.

- Mislim da su Dejan Vukićević ili Nikola Rakojević bili bolja opcija. No, postao je selektor moje reprezentacije, pa mu želim dobrodošlicu i za sada pružam bezrezervnu podršku - dodao je Milačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading