PROSINEČKI UVREDIO DELIJE: Crvena zvezda NIJE VELIKI KLUB!

Autor:

Sport

04.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor "sokolova" razočarao je delije.

PROSINEČKI UVREDIO DELIJE: Crvena zvezda NIJE VELIKI KLUB!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki zvanično je predstavljen kao selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.

U prvom obraćanju medijima bivši trener i igrač Crvene zvezde dao je jednu nesmotrenu izjavu, jer po njegovim rečima, nije vodio velike klubove.

- Bez pritiska ne ide, mora da bude rezultata. Probaćemo da osvojimo Ligu nacija, da se spremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Mogu da najavljujem puno toga, ali nećemo se plašiti nikog, pokazaćemo ponos, pokušati da dominiramo. I ja sam bio pobednik, igrao sam u velikim klubovima, iako na žalost nisam vodio velike klubove. Biće sigurno Crna Gora motivisana, nošena novim vetrom koji dolazi mojim dolaskom. U martu ćemo biti osam dana zajedno, imaćemo dva meča, pravićemo atmosferu i igru za ono što nas čeka. I Liga nacija zanimljiva, preko nje može da se ode na veliko takmičenje - rekao je Prosinečki.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Robert Prosinečki

 

Osvrnuo se i na kvalitet tima koji je preuzeo.

- Radiću najbolje što mogu i nadamo se uspjehu. Posebno u Ligi nacija koja nam je vrlo važna. Crna Gora ima reprezentaciju koja može da igra sa svakim. Slede prijateljske utakmice, put u Antaliju - imamo dosta vremena da se pripremimo, da se upoznamo s novim radom i igračima. Neke znam, Marko Vešović je bio kod mene u Crvenoj zvezdi. Ostalo ću u hodu... Imamo kvalitet, igrače koji su već standardni i koji su vođe - Stefana Savića, Stevana Jovetića, Adama Marušića... Gledaćemo i mlađe - zaključio je Prosinečki

Robert Prosinečki je u trenerskoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, Kajzerispor i Denizlispor. Bio je "Žuti" na klupi  Olimpiju iz Ljubljane ,Rudeša iz predgrađa Zagreba, dok je kao selektor sedeo na klupi Azerbejdžana i BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading