PRONAŠAO ŽIVOTINJU KRAJ PUTA I ODMAH UDOMIO MISLEĆI DA JE PAS: Objavio sliku, a onda su mu svi rekli da to NIJE ŠTENE već ovo!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

04.02.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutio da Luna nije pas.

PRONAŠAO ŽIVOTINJU KRAJ PUTA I ODMAH UDOMIO MISLEĆI DA JE PAS: Objavio sliku, a onda su mu svi rekli da to NIJE ŠTENE već ovo!

Foto: marcy_com/Twitter

Šta biste uradili kada biste pomislili da ste pronašli napušteno štene pored prometnog puta? Većina bi bez razmišljanja odmah uzela ljubimca kod sebe ili odnela u sklonište. 

Mnogi smatraju da su psi čovekov najbolji prijatelj, te mnogi nisu imuni na to kada se neki pas nađe u nevolji.

Kada je jedan čovek u Japanu naišao na nešto za šta je mislio da je štene pored autoputa, brzo je odlučio da odvede to slatko stvorenje da se brine o njoj dok ona ne nađe zauvek dom.

"Štene" je bilo toliko preslatko da je odmah podelio sliku na Tviter mreži, a nedugo zatim je dobio veoma čudne odgovore. 

Republika

Foto: marcy_com/Twitter

Ugledao je mladunče i odmah ga je uzeo kod sebe kako bi mu pomogao

Marsi je podelio fotografio "šteneta" i dao mu ime Luna, te je pitao da li možda nekome pripada. 

To nije pas

Mnogi ljudi su odvojili vreme da odgovore na njegov tvit - ali većina je istakla da je pogrešno što je reč o psu. Korisnici Tvitera mislili su da je mala Luna zapravo beba lisica. Nesigurna, Marsi se zaklela da će je odvesti kod veterinara na potvrdu.

Republika

Foto: marcy_com/Twitter

Mala beba lisice

Uskoro se ponovo oglasio, gde je potvrdio da njegova Luna zaista nije štene već beba lisica. 

Iako je tada saznao, odlučio je da se još neko vreme brine o njoj, ali na kraju je znao da ne može da je zadrži. Nelegalo je držati lisice kao kućne ljubimce u Japanu, samim tim je odlučio da će je predati kada ona malo ojača. 

- Mnogo mi je žao, zaljubio sam se u nju na prvi pogled. Ipak, mnogo sam zahvalan što sam imao priliku da je pronađem i spasem od sigurne smrti - rekao je Marsi za kraj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading