UŽASNA NESREĆA U NOVOPAZARSKOM NASELJU: Motociklista teško povređen posle sudara sa golfom četvorkom!

Autor:

Hronika

04.02.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala na mesto nesreće, započevši uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja.

UŽASNA NESREĆA U NOVOPAZARSKOM NASELJU: Motociklista teško povređen posle sudara sa golfom četvorkom!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

U naselju Jalija u Novom Pazaru dogodila se teška saobraćajna nezgoda koja je šokirala lokalno stanovništvo. Vozač motocikla zadobio je teške povrede nakon sudara sa automobilom marke "golf četvorka".

Nesreća se dogodila oko 13 časova, a prema prvim izveštajima, vozač motocikla je hitno prevezen u najbližu medicinsku ustanovu sa teškom povredom noge. Prema očevicima, noga vozača motocikla je bila teško rasečena i slomljena, što ukazuje na ozbiljnost sudara. Suvozač na motociklu takođe je povređen, ali srećom, njegove povrede su kategorisane kao lakše i nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Brza reakcija policije

Policija je brzo reagovala na mesto nesreće, započevši uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja. Uviđaj je i dalje u toku, a saobraćaj u naselju Jalija je bio privremeno obustavljen kako bi se omogućilo nesmetano sprovođenje istražnih radnji.


Očevici su izjavili da je do sudara došlo kada je automobil, iz još uvek nejasnih razloga, udario u motocikl koji je pokušao da skrene na parking. Detalji o tome kako je došlo do ove nesreće još uvek nisu potpuno jasni, ali policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica.

Reakcije lokalnog stanovništva

Nakon ove uznemirujuće nesreće, lokalno stanovništvo je izrazilo zabrinutost zbog bezbednosti saobraćaja u naselju Jalija. Mnogi su istakli potrebu za pojačanim merama opreza i kontrolom brzine kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Ovakvi događaji uvek podstiču građane da razmišljaju o važnosti poštovanja saobraćajnih propisa i vozačke odgovornosti, a lokalna zajednica je veoma angažovana u promovisanju bezbednosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading