DOVEDITE PSA KOD NJEGA I IZAĆI ĆE KAO TIGAR: Frizer koji pretvara ljubimce u egzotične životinje postao je pravi HIT u svetu (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

25.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasici "trče" kod njega, ali ostali osuđuju.

DOVEDITE PSA KOD NJEGA I IZAĆI ĆE KAO TIGAR: Frizer koji pretvara ljubimce u egzotične životinje postao je pravi HIT u svetu (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen/gabrielfeitosagrooming

Sada vlasnici kućnih ljubimaca itekako vode računa o tome kako njihovi ljubimci izgledaju. Redovne posete veterinaru, kupanje, šišanje i kupovina garderobice su postali uobičajna poraksa. Međutim, friter za ljubimce Gabrijel iz Brazila je otišao korak dalje! 

Farbanje dlake i "pretvaranje" u druge životinje

Republika

Foto: Instagram/printscreen/gabrielfeitosagrooming

Mnogi ljubitelji ljubimaca su se zgrozili

 

On je svojim transformacijama izazvao ekstremne reakcije, te je naišao na dosta osuda od javnosti te su ga optužili da je mučitelj životinja

Ako vašeg psa odvedete kod njega, on može da "postane" tigar, zebra, lav, ali i bilo šta što vi zamislite! 

 

 

Sada se vode žustre rasprave o tome da li je ovakav pristup pasa prihvatljiv ili ne. Jedni ga podržavaju dok drugi smatraju da je preterao i da psi nema potrebe da se izlažu ovom ekstremu. 

Kako bi se frizer odbranio, u jednom snimku je rekao da ta farba uopšte nije štetna, te kako bi to dokazao, uzeo i probao! 

- Farbe traju oko tri meseca na psu s kontinuiranim rastom dlake. Radim ovo već 18 godina i mogu reći da su mi psi spasili život i oblikovali me. Nikada u životu ne bih mogao da naudim psu - rekao je on. 

Mnogi još više zameraju vlasnicima koji svoje pse šalju na tako bizaran makeover. donosi u svet friziranja pasa, drugi se pitaju da li je to zaista u interesu i dobrobiti samih životinja.

Ostaje da vidimo kako će se ova tema dalje razvijati i da li će se stavovi javnosti promeniti u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading