MILICA TODOROVIĆ SE POJAVILA SA NOVIM DEČKOM U JAVNOSTI: Dovezao je u BESNOJ MAŠINI, a izgleda kao APOLON! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović pokazala javnosti novog dečka!

Pevačica Milica Todorović, nakon turbulentnih emotivnih periode, konačno je pronašla sreću u ljubavi. Otkako je otpočela vezu sa Lazarom Granićem iz Novog Sada, njen osmeh je neprestano prisutan. Njih dvoje su zajedno prisustvovali proslavi 60. rođendana voditelja Žike Jakšića, gde su privukli pažnju svojom prisnošću.


Na dan kada se otkrilo pevačicin novi dečko, Milica je potvrdila vezu, ali je zadržala tajnovitost oko detalja njihove romanse. Njen izabranik Lazar, bivši maneken koji se danas bavi tetoviranjem obrva, pratio je Milicu na ovom događaju. Njih dvoje su izgledali skladno, a Milica je zablistala u tamnoj odevnoj kombinaciji, dok je Lazar odabrao svetlije nijanse.

Foto: Republika

Milica Todorović sa novim dečkom

 


Pored Lazara, Milica je na proslavu došla u društvu svog kolege i kuma Stevana Anđelkovića. Njih troje su zajedno uživali u večeri, pružajući podršku jedni drugima. Ovaj trio je sigurno bio glavna tema večeri, a njihova prisutnost dodatno je začinila atmosferu proslave.

Lazar, momak koji je osvojio srce poznate pevačice, dolazi iz Novog Sada i svojom tajanstvenošću privlači pažnju javnosti. Pored toga što je bivši maneken, danas se uspešno bavi tetoviranjem obrva, što ga čini zanimljivom ličnošću u javnom prostoru. Njegova veza sa Milicom Todorović obećava novi emotivni početak za popularnu pevačicu.

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović sa novim dečkom Lazarom Granićem

 


Milica nije skidala osmeh sa lica tokom proslave, a njena radost bila je očigledna. Nakon turbulentnih perioda u ljubavnom životu, ova mlada pevačica ponovo je pronašla sreću pored Lazara, čime je još jednom potvrdila svoju snagu i optimizam.

Uz podršku kuma Stevana Anđelkovića, Milica je zablistala na proslavi i uživala u večeri sa svojim novim izabranikom. Njihova ljubavna priča obećava srećan i stabilan emotivni put za ovu talentovanu pevačicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading