NUDI DVE PUDLE OD POLA MILIONA: Milica Todorović dala jasna uputstva, momentalno krenula pomama!

Autor:

Zabava

08.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici puna kuća rasnih pasa!

NUDI DVE PUDLE OD POLA MILIONA: Milica Todorović dala jasna uputstva, momentalno krenula pomama!

Foto: printskrin/instagram

Pevačica Milica Todorović putem lajva na Instagramu ponudila je dva kučeta koja je dobila od svoje crvene pudle. Naime, ona se uključila uživo, a u rukama je držala dve male pudle, a onda je objasnila da se dvoumi da li da ih pokloni ili debelo naplati i naglasila zašto.

 

 

- Nekako su razna iskustva pokazala da kada neko dobije džabe nešto što mnogo vredi, on se onda prema tome ne odnosi odgovorno, kao kada nešto skupo plati. Zato se brinem, da li bi taj neko kome bih poklonila ovako rasne kučiće vodio računa o njima na način na koji zaslužuju - rekla je Milica, a kasnije je ipak poručila da se za sve informacije zainteresovani obrate njenoj majci:

- Za sva uputstva se javite mojoj mami Jasmini!

Podsećamo, Torodovićka se pre nekoliko godina dobro iscimala da nađe dobru ogajivačnicu i izabere za sebe prave ljubimce, a sada je došlo vreme da ih i pari. 

Pevačicui je tada snimio "Paparaco lov" kada je sa majkom uzela dva psa, a kako je u ovoj emisiji otkriveno jedan pas koštao je Milicu 2.000 evra, odnosno nešto manje od 250 hiljada dinara, što znači da je dva ljubimca platila gotovo pola miliona dinara. 

 

Foto: printskrin/instagram

Milica Todorović je svoje kućne ljubimce skupo platila

 

Presrećna zbog toga što konačno ima svog kućnog ljubimca, Milica se odmah pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Sa suzama radosnicama je otkrila da se njen novi član porodice zove Lola, dok je majka izabrala za sebe preslatku Noru.

- Ja prvi put uzimam kućnog ljubimca i mislim da ću imati puno ljubavi. Lola je malo hiperaktivna, a mamina Nora je onako malo finija, čini mi se. Odlučile smo se za crvenu i aprikot pudlu! Neverovatna lepota i ljubav - rekla je Milica tada u lajvu.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading