LENA KOVAČEVIĆ POSLE SMRTI MAJKE OTVORILA DUŠU: Evo kakve planove za budućnost ima sa slavnim ocem!

Autor:

Zabava

08.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je, pored toga što se ponosi jer je njegova ćerka, ponosna i na svoju poslovnu saradnju sa Dušanom Kovačevićem.

LENA KOVAČEVIĆ POSLE SMRTI MAJKE OTVORILA DUŠU: Evo kakve planove za budućnost ima sa slavnim ocem!

Foto: Noel Creators

Srpska džez pevačica Lena Kovačević nedavno je sahranila majku Nadu Perić Kovačević, a sada je otvorila dušu, te otkrila kakve planove za budućnost ima sa slavnim ocem Dušanom Kovačevićem.

 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dušan Kovačević je Lenin veliki oslonac u životu

 

Naime, ona je sa svojim tatom već sarađivala na filmu “Nije loše biti čovek”, pa je priznala da ima želju da radi muziku i za neku od njegovih predstava. 

- Volela bih da za neke predstave o kojima pričamo možda uradim neku pesmu ili deo muzike. Primenjena muzika je tako fantastičan prostor muzike u kom bih volela da se u budućnosti i više oprobam - rekla je pevačica.

Ona je zatim progovorila i o tome šta očekuje od 2024. godine: 

- Upravo to, da budemo u dobroj frekvenciji sa nebom, sa sobom i našom okolinom i da budemo kreativni, da pišemo novu muziku, tome se posebno radujem! Naravno radujem se i koncertima koji me uvek leče, druženje sa publikom me raduje, posebno sada koncerti koji nas čekaju - zaključila je Lena za Blic. 

 

 

Podsećamo, Lenina majka Nada preminula je 3. januara, a sahranjena je na Badnji dan na Novom groblju u Beogradu. Supruga Dušana Kovačevića punih 25 godina radila je na RTS, gde se bavila zaštitom autorskih prava serija i filmova.

Uprkos tome što se nije bavila umetnošću poput svoje ćerke Lene i supruga Dušana, njena važnost u porodici i u poslovnom svetu bila je neosporna.

Upravo je njen radni angažman na Javnom servisu bio od velikog značaja za medijsku produkciju, a njen odlazak ostavlja veliku prazninu među kolegama i prijateljima.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading