VUK KOSTIĆ I MARKO JANKETIĆ U STRASNOM ZAGRLJAJU: Cela javnost bruji o njihovom POLJUPCU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumci su za potrebe serije odlično odigrali emocije dva muškarca koji se ljube u usta, što je posle sinoćne epizode postala glavna tema komentara na društvenim mrežama.

VUK KOSTIĆ I MARKO JANKETIĆ U STRASNOM ZAGRLJAJU: Cela javnost bruji o njihovom POLJUPCU! (FOTO)

Foto: Printscreen

Druga sezona serije "Pevačica", koja je nedavno počela da se emituje, izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama posle eprizkazivanja epizode u kojoj je Vuk Kostić imao poljubac sa kolegom Markom Janketićem.

Republika

Foto: Printscreen

Vuk Kostić i Marko Janketić profesionalno izveli scenu poljupca u seriji "Pevačica"

 

Naime, ovu veoma zahtevnu scenu poljupca dva muškarca obojica su odradili vrlo profsionalno, pa je to obeležilo sinoćnu epizodu, koja se i dalje komentariše.

Inače, Vuk Kostić tumači ulogu numerologa Vanje, dok se Janketić našao u ulozi Lokija.

Iako je za oba glumca ovo bio poseban izazov, uspeli su verodostojno da dočaraju ovu intenzivnu situaciju između svojih likova u seriji. U jednom momentu su se veoma približili jedan drugom, pa je prvo Loki krenuo da poljubi Vanju, ali se on isprva izmicao.

- Je l' ti se bar malo dopadam - upitao je Janketićev lik, nakon čega je poljubac ipak pao.

 

Foto: Printscreen

Vuk Kostić i Marko Janketić nekoliko trenutaka pre poljupca

 

Podsećamo, nastavak uzbudljive priče o čarima i obmanama koje nose svetla estrade, nastale zajedničkim perom kreatora Predraga Gage Antonijevića, Nataše Drakulić i Igora Đorđevića, emituje se na Superstar TV kanalu, kao što je i najavljivano ima još dramatičniji zaplet nego u prvoj sezoni.

Inače, u nastavku priče naslovnu ulogu tumači Milica Todorović, a pored Kostića i Janketića, u sjajnoj glumačkoj ekipi našao se i Zlatan Vidović, kao i glumice Jelena Mur, Branka Pujić, Isidora Minić i drugi.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading