NA MARAKANU STIŽE JEDAN OD NAJTALENTOVANIJIH U SRBIJI! Mladi fudbaler HOĆE u Zvezdu, a ne u SITI!

Autor:

Sport

08.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su u toku

NA MARAKANU STIŽE JEDAN OD NAJTALENTOVANIJIH U SRBIJI! Mladi fudbaler HOĆE u Zvezdu, a ne u SITI!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je ozbiljno zainteresovana za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera Srbije Uroša Sremčevića (18).

Kako saznaje "Kurir", FK Crvena zvezda započela je pregovore sa Mladosti iz Lučana. Domaćin se pokazao kao tvrd pregovarač, jer je za Sremčevića ozbiljno zainteresovan Mančester siti koji je baš u Lučanima prošle sezone kupio mladog Đorđa Gordića.

Lučanci traže 2.000.000 evra i procente od naredne prodaje, pominju se brojke od 10 do 20 odsto.

Mladi fudbaler želi u Crvenu zvezdu, bez obzira na ponudu bogatog engleskog kluba. Veruje da će mu biti bolje na Marakani, nego da prihvati put pozajmica po malim evropskim klubovima kojim su pošli Đorđe Gordić, Filip Stevanović, Slobodan Tedić, braća Luka i Ivan Ilić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Ilić

U narednim danima trebalo bi da ova saga bude okončana i da Uroš Sremčević 15.januara otputuje sa Crvenom zvezdom na pripreme na Kipar.

Crveno-beli žele Uroša Sremčevića, jer je gotovo izvestan odlazak sa Marakane, njegovog vršnjaka Jovana Mijatovića, koji ima ponude od ruskog Zenita i holandskog Fejenorda, a u igri su još Juventus i Betis. Mladi napadač Lučanaca je pod budnim okom skauting tima Crvene zvezde tokom jeseni.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u jednom intervjuu sa velikim uvažavanjem govorio o Urošu Sremčeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading