SITI HOĆE "DUPLU POBEDU" U SRBIJI! Gvardiolina ŽELJA je igrač koji se PROSLAVIO protiv Zvezde!

Autor:

Sport

13.12.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski šampion hoće da završe posao već tokom boravka u srpskoj prestonici.

SITI HOĆE "DUPLU POBEDU" U SRBIJI! Gvardiolina ŽELJA je igrač koji se PROSLAVIO protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova i 45 minuta dočekuju aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić", u šestom kolu grupne faze takmičenja Lige šampiona.

Boravak u Srbiji "građani" će iskoristiti, ne samo zbog utakmice, već da obave i značajan posao, odnosno, obezbede novo pojačanje.

Prema pisanju "MozzartSporta", Siti grupa je zainteresovana za talentovanog Uroša Sremčevića, koji brani boje lučanske Mladosti.

Foto: Starsport

Uroš Sremčević

Superligaš iz Lučana na ime obeštećenja traži 3.000.000 evra, i čini se da se i Siti grupa složila sa tim. Isti izvor navodi da prvak Premijer lige želi da sklopi predugovor sa Urošem pre nego što on napuni 18 godina, a to će se desiti u aprilu 2024.

Sremčević bi potpisao za Siti, ali bi do kraja sezone ostao na pozajmici u Mladosti, nakon čega bi bio prosleđen na pozajmicu u neku od Sitijevih filijala.

Osim toga, prenosi se da su i Crvena zvezda i Partizan pokazali interesovanje za ovog fudbalera, ali je najozbiljniji konkurent Sitiju bio Anderleht.

Treba reći da je Uroš Sremčević postigao pogodak u duelu protiv Crvene zvezde, koji je odigran proteklog vikenda. Srpski šampion je slavio s 3:1, što mu je bila 122. uzastopna utakmica kod kuće bez poraza u Superligi, po čemu je postao apsolutni svetski rekorder, pretekavši Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading