ČUVENI GATUZO SE ZAMERIO MAFIJI! Ozloglašena Ndrangeta MALTRETIRA njegovu porodicu! Situacija je DRAMATIČNA

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti iz Italije.

ČUVENI GATUZO SE ZAMERIO MAFIJI! Ozloglašena Ndrangeta MALTRETIRA njegovu porodicu! Situacija je DRAMATIČNA

Foto: Tanjug/AP

Pripadnici ozloglašene mafijaške grupe "Ndrangeta" već mesecima maltretiraju porodicu Đenara Gatuza, dok se kalabrijska policija i italijanske vlasti, iz nepoznatih razloga, ne angažuju na rešavanju problema.

Situacija je eskalirala do te mere da je čak i rimski list "Il Mesaggero" digao glas protiv ove mafijaške organizacije koja je globalno poznata kao i sicilijanska "Koza nostra" ili napuljska "Kamora".

Američke obaveštajne službe su objavile da "Ndrangeta" ostvaruje profit od čak 3% bruto društvenog proizvoda Italije kroz trgovinu drogom, reketiranje i pranje novca. Ova činjenica naglašava koliku moć i uticaj ova organizacija ima, a porodica Gatuzo postala je njena žrtvama.


Iako je situacija dramatična, kako je porodica fudbalera dospela na crnu listu ove kriminalne organizacije i dalje je predmet spekulacija u Italiji. Đenaro Gatuzo razmišlja čak o iseljenju svojih najmilijih iz Italije na bezbednije mesto, dok je list "Il Fatto Quotidiano" naveo da je trener Olimpika iz Marseja pokušao na više načina da izgladi spor sa mafijom, pa čak i isplatio određenu sumu novca članovima ove grupe, ali su problemi nastavili da se ređaju.

Poslednji incident u ovoj porodičnoj drami je paljenje automobila Gatuzovoj sestri, nakon čega je kalabrijska policija pronašla osnovane dokaze i uhapsila dvojicu osumnjičenih na osnovu prisluškivanih razgovora.

Sve ovo baca svetlo na ozbiljan problem sa kojim se porodica Gatuzo suočava, kao i na nedovoljnu reakciju italijanskih vlasti na delovanje Ndrangete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading