PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ ODUSTAO! Ipak ne želi u Skupštinu! Dobio OZBILJNE PRETNJE od navijača!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u komšiluku.

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ ODUSTAO! Ipak ne želi u Skupštinu! Dobio OZBILJNE PRETNJE od navijača!

Foto: Tanjug/AP

Bed Blu Bojsi

Poznati hrvatski košarkaš Krunoslav Simon odlučio je da povuče svoju kandidaturu za Skupštinu Dinama. Simon je bio deo liste "Dinamo iznad svega", koju predvodi Oto Barić mlađi. Saopštenje na Fejsbuk stranici "Dinamo iznad svega" otkrilo je da je Simon primio brojne pretnje, što je dovelo do njegove odluke da prioritet stavi na bezbednost svoje porodice i da se povuče sa liste. Uprkos podršci programu, neće dalje učestvovati u izbornom procesu.

Foto: Strasport

Simon protiv Zvezde

- Opet su pretnje upućene našem proslavljenom košarkašu te članu naše izborne liste g. Krunoslavu Simonu, zbog čega nas je on danas obavestio da se zbog zaštite sigurnosti svoje porodice, iako podržava program, povlači s liste "Dinamo iznad svih" i neće učestvovati u daljem izbornom procesu - navodi se u saopćenju.

Naredni izbori za Skupštinu Dinama zakazani su za 2. mart, sa glasanjem od 9 do 19 časova, kako ističe Index.hr. Ovaj demokratski proces omogućava navijačima, odnosno članovima kluba, da izaberu 25 od ukupno 60 članova Skupštine. Osim toga, Skupština će biti odgovorna za izbor predsednika kluba, što dodatno naglašava važnost izbora. Važno je napomenuti da su navijači Dinama stekli ovo pravo glasa kroz implementaciju novog Statuta.


S ovim razvojem, fokus je na posledicama po internu upravu Dinama i uključenost visokoprofilnih pojedinaca u sportu u oblasti fudbalske administracije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading