OVO JE NOVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ: Bavio se manekenstvom, a danas tetovira OBRVE! Voli poznate dame (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda dečko koji je osvojio srce Milice Todorović!

OVO JE NOVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ: Bavio se manekenstvom, a danas tetovira OBRVE! Voli poznate dame (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović navodno je ponovo zaljubljena, a njeno srce osvojio je bivši maneken, momak po imenu Lazar Granić. On je, inače, rodom iz Novog Sada, a prema informacijama koje su procurile u javnost, par već neko vreme uživa u emotivnoj vezi, iako Lazar nije javno poznata ličnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LG - PHI (@lazargranic_phi)

Kako prenosi "Blic", Lazar Granić, koji je sada veoma aktivan na društvenim mrežama, svoju karijeru započeo je kao maneken, da bi se kasnije posvetio tetoviranju obrva. Nakon obuke koju je prošao kod poznatog srpskog biznismena Branka Babića, Lazar se posvetio ovoj veštini i postao priznat u tom polju.

Na njegovom Instagram profilu možemo videti brojne fotografije koje prikazuju njegovo zgodno telo, ali i luksuzne destinacije na kojima boravi. Takođe, Lazar često deli slike izlazaka i druženja sa poznatim damama, što dodatno intrigira javnost.

Iako detalji o njihovoj vezi nisu javno poznati, čini se da je između Milice Todorović i Lazara Granića zaiskrilo na prvi pogled. Nakon što su uhvaćeni u jednom prestoničkom kafiću, njihova veza privukla je pažnju medija i javnosti, te su mnogi zainteresovani da saznaju više o ovom zanimljivom paru.

Tačno je, zajedno smo i lepo nam je, ali neću dalje produbljivati o svom privatnom životu, zadržala bih detalje za sebe - rekla je Milica kratko, preneo je Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading