ZBOG FANTAZIJE DEVOJKE TOKOM ODNOSA DANIMA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: "To nije rizik koji sam spreman da preuzmem"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je starija od njega i mnogo iskusnija u krevetu.

ZBOG FANTAZIJE DEVOJKE TOKOM ODNOSA DANIMA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: "To nije rizik koji sam spreman da preuzmem"

Foto: shutterstock

U ispovesti za "San" muškarac je podelio neke od navika tokom intimnog odnosa koje mu smetaju, a na čemu njegova devojka insistira.

- Moja partnerka me je zamolila da je davim tokom se*sa, ali me je zaista sramota zbog njenog zahteva. Zaista ne želim to da radim, ali ne znam kako da kažem ne, a da ona ne pomisli da sam dosadan u krevetu. Imam 32 godine. Ona ima 41 godinu - dosta starija od mene i mnogo iskusnija. Zajedno smo godinu dana i stvarno sam se zaljubio u nju. Lepa je, inteligentna - rekao je muškarac.

- Oduvek je volela ružniju stranu se*sa - blage S&M stvari. Voli da igra uloge, oblači se i udara. Kaže da joj je redovan intiman odnos previše dosadan. Ako nema elementa rizika ili opasnosti, ona ne može biti intimno uzbuđena. Uglavnom sam bio srećan što sam udovoljio njenim željama. Nikada nisam rekao ne se*su na javnim mestima, palim je kada je vežem i zavežem joj oči i uživam da je lupam po zadnjici jer joj to pričinjava veliko zadovoljstvo. Ali zapravo je gušenje nešto sasvim drugo. Zašto bih želeo da povredim ženu koju volim? - pita se muškarac.

Foto: shutterstock

Žena traži od dečka da je davi tokom intimnog odnosa

Plaši se da bi sve moglo da se završi loše.

- I znam da bi moglo proći loše. Ako sam izvršio preveliki pritisak ili predugo je stegao, mogla bi da se onesvesti ili čak umre. To nije rizik koji sam spreman da preuzmem. Bio bih užasnut da je povređena. Takođe znam da su neki muškarci procesuirani zbog gušenja svojih partnera tokom se*sa. Mogao bih biti optužen za ubistvo! Ali bojim se da će me, ako odbijem ovaj zahtev, ostaviti zbog nekog drugog. Ili da će pronaći nekoga ko će joj to učiniti - nekoga ko ne brine o njoj kao ja - i dovesti sebe u pravu opasnost - pita se šta da radi.

Savetnica mu odgovara:

- Niko – muškarac ili žena – nikada ne bi trebalo da uradi nešto zbog čega mu je neprijatno samo da bi usrećio svog partnera. Imate pravo da kažete ne, i ako vas voli, trebalo bi da prihvati odluku. Ako ne, to znači da joj je više stalo do sopstvenog se*sualnog uzbuđenja nego do vaših osećanja. Vaša zabrinutost zbog gušenja je opravdana. Nažalost, pošto je to uobičajeno u po*nografiji, neki ljudi sada misle da je to normalan deo odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading