ĆERKA JOJ JE PRONAŠLA SPRAVE ZA INTIMNE ODNOSE I IGRALA SE SA DRUŠTVOM: Manekenka ZAPREPASTILA - od jedne stvari mislila da je MIKROFON

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašla je orman gde je krila igračke za odnose.

ĆERKA JOJ JE PRONAŠLA SPRAVE ZA INTIMNE ODNOSE I IGRALA SE SA DRUŠTVOM: Manekenka ZAPREPASTILA - od jedne stvari mislila da je MIKROFON

Foto: Credit: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednjoj epizodi podkasta "Call Her Daddy", legendarna nemačka manekenka Hajdi Klum otkrila je da je njena ćerka Leni slučajno otvorila njen "se*s ormar". Čim se dotakla te teme, putem FaceTimea je nazvala svoju 19-godišnju ćerku i istovremeno popričala s njom i voditeljkom podkasta, Aleks Kuper.

- Pronašla je moj "se*s ormar" - rekla je 50-godišnja manekenka i članica žirija u hit emisiji “America‘s Got Talent”.

- Jesam, kad sam bila mlađa i mislila sam da je to najbolja stvar ikada. Prolazila sam kroz to sa svojim prijateljima i imala sam puno pitanja. Upitala sam mamu čemu služe te stvari, mislila sam da je određeni predmet zapravo mikrofon - raspričala se Leni.

Tinejdžerka se prisetila da "nije imala pojma" za šta se svi ti predmeti koriste. Dodatno, prisetila se kako je njena popularna majka bila i te kako ljuta na nju i objasnila joj kako "ne može samo tako da kopa po njenim stvarima".

- Pokazala sam to svojim prijateljima i uveravala ih kako su ti ormarići i fioke super. Ušunjali smo se u maminu sobu i otvorila sam fioku. Snimali smo čak i videe tih fioka - rekla je.

Foto: instagram/printscreen/@heidiklum

Leni Klum je slučajno otkrila majčinu "fioku za odrasle"

Kasnije u intervjuu, Klum je bila iskrena o svom velikom libidu, ističući da "voli da ima se*s satima".

- Sa suprugom imam beskrajan, vruć i divlji se*s - rekla je kad su je upitali da opiše svoj intiman život u tri reči.

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, muškarac mora da bude puno izdržljiviji - objasnila je i dodala da su muškarci obično ti koji ne mogu da izdrže dugo.

Što se tiče ostatka zanimljive epizode podkasta "Call Her Daddy", pohvalila se zavidnim intimnim životom i otkrila kako njen muž Tom Kaulic i ona "provode sate" u spavaćoj sobi. Otvoreno je priznala da samo treba da pogleda svog muža i odmah se "uzbudi". Takođe, trebalo je i da oceni svoju "nestašnost" u krevetu, prema skali od 1 do 10 - gde bi 1 bilo "pristojna", a 10 "potpuna divljakuša". Hajdi je odgovorila da je ona broj 9, prenosi "Kurir".

Podsetimo, Hajdi je u braku s Tomom Kaulicom od 2019. godine, a time je on postao očuh četvoro njene dece,  pomenute 19 - godišnje Leni, 18 - godišnjeg Henrija, 17 - godišnjeg Džana i 14 - godišnje Lou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading