BIVŠI ZADRUGAR UNAKAZIO DEVOJKU OD BATINA: Uznemirujuće fotografije ugledale svetlost dana, javnost zanemela od šoka!

Autor:

Zabava

15.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule su jezive fotografije pretučene devojke, tvrdi da iza svega stoji bivši zadrugar.

BIVŠI ZADRUGAR UNAKAZIO DEVOJKU OD BATINA: Uznemirujuće fotografije ugledale svetlost dana, javnost zanemela od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga

Javno iznošenje optužbi za zlostavljanje postalo je sve češća tema među javnim ličnostima, a aktuelni slučaj Zerine Hadžiomeragić nije izuzetak. Naime, ova mlada žena je na svom Fejsbuk profilu podelila jezive fotografije koje prikazuju teške telesne povrede, optužujući bivšeg učesnika rijaliti programa "Zadruga", Ademira Peleša, za brutalno zlostavljanje.

Hadžiomeragićeva je napisala da je godinama žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja, te da je bezbroj puta dobijala pretnje.

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš

 

Hadžiomeragićeva je hrabro odlučila da javno progovori o svojim traumatičnim iskustvima, ističući da je godinama bila žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Na slikama koje je objavila mogu se videti krvavo lice, modrice i podlive po telu, jasno ukazujući na ozbiljnost situacije koju je proživljavala. U svojoj objavi, istakla je da je više puta dobijala pretnje i da je osećala sramotu zbog povratka u toksičan odnos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga

 

 

- Jako mi je teško da pričam o ovome i svaki put sam ćutala zato što me je bilo stid jer sam se svaki put vraćala u ovaj odnos. Ni dan danas ne bih progovorila o ovome da nisam primorana, blaćenje moga imena, vređanje časti i pričanje neistina su razlog mog oglašavanja. Žrtva sam psihičkog i fizičkog zlostavljanja već godinama u vezi koja je bila izrazito toksična i nezdrava. Granice su se svaki put sve više i više pomerale. Pretnje, ucene, uznemiravanja i udarci su samo neki od elemenata ove veze… - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading