ZAŠTO SU KECMANOVIĆI KRILI KOSTU OD ZORICE DUKIĆ?! Rijaliti učesnica nije mogla ni da nasluti kakva će se KATASTROFA dogoditi!

Autor:

Zabava

15.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Dukić je za Republiku otkrila istinu o poznanstvu sa porodicom Koste Kecmanovića.

ZAŠTO SU KECMANOVIĆI KRILI KOSTU OD ZORICE DUKIĆ?! Rijaliti učesnica nije mogla ni da nasluti kakva će se KATASTROFA dogoditi!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ/Nikola Mutić

Nakon što je bivša rijaliti učesnica i pobednica "Parova" Zorica Dukić otkrila da je živela u stanu roditelja Koste Kecmanovića, ona se ekskluzivno oglasila za Republiku i ispričala koliko je poznavala njegove roditelje Miljanu i Vladimira. 

- Živela sam u njihovom stanu četiri godine, jako je pipava tema, šta god da kažem mogu da budem "osuđena" i od jednih i od drugih. Mogu samo da kažem da su ti ljudi prema meni bili prekorektni, i osećala sam se kao da živim u svojoj, porodičnoj kući. Nakon tragedije se nisam čula sa njima, ja sam u tom stanu živela odavno. Igrom slučaja poznajem i neke kolege oca dečaka, ali ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem o njima. Ne ulazim u to da li je on dobar roditelj, da li je postupio pravilno u nekim stvarima kojima je učio svoje dete ili ne, ja nisam roditelj pa nemam pravo ni da sudim bilo kome, sve i da jesam. To je bilo vreme korone i baš su se pokazali kao krajnje dobri ljudi, i to je ono što mogu da kažem - rekla je Zorica u jednoj emisiji, pre nego što se oglasila za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen TV Happy

Zorica Dukić

 

Međutim, Zorica je kasnije otkrila da, bez obzira što je dugo živela u njihovom stanu, Kecmanovići je nisu upoznali sa decom, te nikada nije ni videla Kostu, koji je nešto kasnije izvršio masakr u školi. Mnogima je zapao za oko detalj da Zorica baš nijednom nije srela ili upoznala dečaka, iako je dugo živela u njihovom stanu, pa su krenula nagađanja zašto je to tako i da li su roditelji namerno izbegavali taj susret, kako se eventualno ne bi shvatilo da postoji neki problem:

- Kostu nisam upoznala. Decu nisam viđala, nisam imala prilike da vidim kako se oni ophodne međusobno, samo su prema meni uvek bili ljubazni i fini. Do njih sam došla preko preporuke i nemam za nikakvu primedbu kada je u pitanju naš tadašnji odnos stanodavca i podstanara. Dalje zaista ne znam ništa! - izjavila je ona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

15.02.2024 20:32

Pa zasto bi podstanar upoznavo neciju djecu, a bilo je i vreme korone, nigdje veze!

Odgovori 34 1