SPREMA SE "HAOS" NA MARAKANI: Zvezda hoće PREMIJERLIGAŠA!

Autor:

Sport

15.02.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Notingem Foresta u Beograd?

SPREMA SE "HAOS" NA MARAKANI: Zvezda hoće PREMIJERLIGAŠA!

Foto: CBC

Crvena zvezda pokušava dovesti desnog beka iz Engleske

Šampion Srbije Crvena zvezda trenutno je u potrazi za pojačanjem na poziciji desnog beka. Nakon što se misija sa reprezentativcem Južne Koreje Seol Jong Vua završila neuspešno, klub je uperio svoju pažnju ka defanzivcu koji nastupa u Engleskoj.

Ponuda za Ričija Larjea

Kako saznaje "MaxBet Sport", Crvena zvezda je poslala ponudu Ričiju Larjeu, defanzivcu Notingem Foresta. Larje se nedavno vratio sa pozajmice iz Vankuvera, ali nije uspeo da se izbori za značajnu minutažu u Premijer ligi. Plan je da se ostvare dogovori oko pozajmice do leta, sa obaveznim otkupom na kraju. Ovo bi rešilo "problem" posle odlaska Koste Nedeljkovića u Aston Villu.


Iskustvo i internacionalno iskustvo igrača

Riči Larje je iskusni desni bek koji nedavno napunio 29 godina. On je odigrao 48 utakmica za reprezentaciju Kanade i postigao dva gola, a učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Kataru. Pre svoje epizode u Engleskoj, Larje je nastupao za Orlando u Americi, a potom se vratio u domovinu i nosio dres Toronta. Takođe je saigrač Milana Borjana u reprezentaciji Kanade, pa legendarni golman crveno-belih može doprineti odluci Larjea.

Briga za budućnost tima

Ako uspeju da dovedu Larjea, Crvena zvezda bi mu ponudila ugovor do juna 2026. godine, što bi bio dugoročni potez za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading