MILJENIK DELIJA OPERISAN! Iskusnog igrača Zvezde čeka DUGA pauza!

Autor:

Sport

14.02.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće ga biti u narednom periodu, rečeno je iz kluba.

MILJENIK DELIJA OPERISAN! Iskusnog igrača Zvezde čeka DUGA pauza!

Foto: Starsport

Katai,Degene, Kanga

Miloš Degenek uspešno operisan

Defanzivni fudbaler fudbalskog kluba Crvena zvezda, Miloš Degenek, nedavno je prošao kroz uspešnu operaciju nakon povrede pete tokom priprema na Kipru. Zvanični sajt kluba je javio da će iskusni štoper biti prinuđen da propusti naredni period, odnosno da ga čeka višemesečna pauza zbog operacije i oporavka koji sledi. Degenek je već neko vreme imao određeni problem sa povredom, a na pripremama na Kipru dobio je udarac koji je zahtevao hitnu operaciju. Konsultovao se sa jednim od najvećih stručnjaka u oblasti ortopedije, finskim doktorom Laseom Lempainenom, koji je operisao mnoge svetske fudbalske zvezde. Nakon konsultacija, operacija je izvršena u Finskoj.


Povratak na teren i očekivanja

Ukoliko se Degenek bude vratio do kraja polusezone, očekuje se da to neće biti na najvišem nivou. Biće mu potrebno vreme da se vrati u formu i uđe u ritam za maksimalne napore. U dosadašnjem delu sezone, Degenek je za Zvezdu odigrao osam utakmica, šest u domaćem prvenstvu i po jednu u grupnoj fazi Lige šampiona i Kupu Srbije.

 

Zvezdin borac na putu oporavka

Miloš Degenek je poznat po svojoj borbenosti i posvećenosti timu, te se očekuje da će isti pristup imati i u procesu oporavka. Klub će svakako pružiti podršku fudbaleru tokom njegovog oporavka, a navijači će s nestrpljenjem čekati njegov povratak na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading