ZVEZDA OSTALA BEZ GOLMANA! Delije STOPIRALE transfer jer je PEVAO PARTIZANOVE pesme!

Autor:

Sport

06.02.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija u Ljutice Bogdana.

ZVEZDA OSTALA BEZ GOLMANA! Delije STOPIRALE transfer jer je PEVAO PARTIZANOVE pesme!

Foto: Starsport

Danas je na Marakanu pristigao golman iz Grafičara - Ivan Guteša. Ipak, prvobitno nije trebalo da bude tako. Naime, na pripreme na Kipar sa crveno-belima pošao je Balša Popović, čuvar mreže OFK Beograda koji je i trebalo da bude u funkciji trećeg golmana umesto pomenutog Guteše.

Ipak, desio se neočekivani obrt. Iako se prvobitno mislilo da će se problem lako rešiti, ipak se ispostavilo da je nepremostiv. Naime, do delija je došao snimak sa društvenih mreža na kom Balša peva Partizanove pesme, što je automatski značio minus koji je teško mogao biti obrisan. Uprava i klub su pokazali da to ne praštaju, pa je posle jednog meča na pripremama njegovo ime već "otpalo" sa spiska.

Popović se najverovatnije vraća u OFK Beograd, gde je jesenas odlično branio, dok je, pristigli čuvar mreže iz razvojnog tima Ivan Guteša danas iskazao sreću zbog potpisanog ugovora na Marakani.

- Potpis ugovora sa Zvezdom je velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu. Ceo život maštam o tome da stanem na gol Zvezde i sada mi se to ostvarilo. Trudiću se da kroz dobar rad, zalaganje na treninzima, ali i uz pravi odnos prema klubu, taj debi dođe što pre. Svestan sam da me sada čeka još veći rad, ali to je normalno. Velika su bila odricanja da se stigne do Zvezde, ali je to prirodan i normalan put. Poznajem golmane Zvezde, bio sam u Grafičaru i veliko je iskustvo gledati ih kako treniraju, a kamoli raditi sa njima. Naravno, tu su i sjajni treneri čije savete sam spreman da upijam. Što se snova tiče, to je debi, ali i što više titula sa voljenim klubom, uz neki odbranjeni penal na Marakani - rekao je novi golman Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading