ZVEZDAŠI SE RADUJU: Milojević dobija POJAČANJE iz KOREJE!

Autor:

Sport

06.02.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se kompletira tim.

ZVEZDAŠI SE RADUJU: Milojević dobija POJAČANJE iz KOREJE!

Foto: ESPN

Igrač Crvene zvezde i reprezentativac Južne Koreje In-Beom Hvang završio je učešće na Azijskom kupu, što znači da će se uskoro priključiti saigračima u Beogradu. Njegov nacionalni tim izgubio je od selekcije Jordana u polufinalu sa 2:0. Nakon poluvremena je bilo nerešeno, ali su Jordanci, koji igraju strašan turnir, baš kao i Korejci, ipak u drugom poluvremenu slomili otpor rivala i preko Al-Naimata i Al-Tamarija stigli do polufinala tamošnjeg kontinentalnog šampionata.

Ovo su loše vesti za Hvanga, ali sjajne za Vladana Milojevića koji će od uskoro moći da računa na njega u svom timu. Šef stručnog štaba je kuburio sa nedostatkom mnogih igrača na pripremama, ali čini se da će tim konačno da se kompletira dolaskom Korejca. Nije isključeno da tada putem Beograda uskoro pođe i jedan Hvangov saigrač iz reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

U medija centru svog stadiona, pre nekoliko dana, Crvena zvezda je predstavila novo pojačanje a, iako je to događaj dana u Ljutice Bogdana, malo pažnje sa Uroša Sremčevića skrenula je izjava sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele.

Naime, na pitanje o spekulacijama o dolasku Korejskog univerzalca Seol Jung-Voa, Mrkela je odgovorio zagonetno.

Kao što znate mi od početka prelaznog roka tražimo poziciju levog beka, nadam se da ćemo uskoro rešiti to pitanje.

Oba Korejca su imala odličan turnir, te nema sumnje da bi dolazak univerzalca i te kako pomogao Vladanu Milojeviću u predstojećim borbama u prolećnom delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading